סיכום בע"פ

  • אי עמידה בהסכם מצד חברת פלאפון
    ארז | 08/11/2010 19:58

    שלום, מכיוון שמדובר בסיפור ארוך ומסובך אני פונה אליך בפניה אישית ולא דרך הפורום, אני יתאר את המקרה ממש בקצרה ואשמח אם גורם מקצועי יחזור אלי כדי שאני יסביר לו יותר לפרטים את הסיפור ושאדע אם יש לי סיכוי בתביעה נגד חברת פלאפון, אני עברתי לחברת פלאפון מחברת אורנג' לפני כ-10 חודשים וכבר בחשבניות הראשונות הזיכויים שסוכמו לא הופעי לו והתלוננתי בפני החברה, אבל מאז כבר 10 חודשים עם כל מיני תירוצים נענתי בכל מיני תשובות אולם אף אחד לא טען בפני בתחילה שהזיכויים לא מגיעים לי, לאחר כ-7 חודשים סוף סוף ראיתי את אחד מתוך שתי הזיכויים לאחר מכן עוד הייתי צריך לבקש גם עליו החזר רטורואקטיבי ולגבי הזיכוי השני כעת אחרי 10 חודשים טוענים שהוא מגיע לי רק שבמקום מה שאני ביקשתי ושסוכם איתי בהתחלה 30X36 החברה טוענת בפני שבכלל כל החודשים האלה שרדפתי אחרים היה מדובר בסכום של 20X18, שזהו שקר מוחלט, כמו שאתה מבין לקח לחברה גם 10 חודשים אחרי הרבה הוכוחות שלי להביא לי גם את הזיכוי המדובר, היה שלב לקראת הסוף שהחברה טענה שלא מגיע לי את הזיכוי אלא אם אדבר מעל רף של 150 שקלים וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים שלא כאן המקום להאריך בהם... רק לאחר שהקלטתי נציג של החברה שמודה שמגיע לי הזיכוי ללא רף החברה התקפלה ושינתה את גירסתה לכך שמגיע לי זיכוי ללא רף אך שינתה את הסכום המדובר כמו שכבר כתבתי... עוד הגדילה החברה לעשות והיא אינה מוכנה לתת לי אפילו את הסכום, שהיא מודה שהיא חייבת לי, עד אשר אחתום על כך שאני מרוצה מהפתרון - שכחתי לציין שהזיכוי המדובר הינו בגין "הטבת ניוד" מחברת אורנג' לחברת פלאפון - שכן במעברי לחברה שילמתי לחברת אורנג' קנס בגובה 1039 ש"ח! - כעת אני לא מקבל אפילו שקל חזרה מהחברה, החברה טוענת שחתמתי על חוזה שבו אפילו לא מגיע לי הזיכוי הזה ללא רף - אני טוען שגם אם זה כתוב בחוזה הדבר לא הובא לידיעתי והחוזה היה חוזה במחשב וחתימה אלקטרונית, מה גם ששלחו לי את החוזה לבית לבקשתי והזיכוי המדובר בכלל אינו מופיע בו והחברה בעצמה כבר הודתה שהזיכוי הזה מגיע לי ללא רף - הויכוח כעת מול החברה הוא על הסכום - אני דורש מהחברה את הסכום אותו שילמתי לחברת אורנג' - אינני ממציא סכום - ואני בטוח ב-100% שזהו הסכום איתו סיכמתי עם הנציג בתחילה! - אשמח אם תחזור אלי בהקדם בתודה מראש ארז ביאר

    • סיכום בע"פ
      עו"ד א. אהרונוב | 14/11/2010 10:17

      ארז שלום, אם הבנתי את טענתך, החברה מתכחשת להבטחה שניתנה לך בע"פ. במצב כזה אתה יכול לנסות את מזלך בבימ"ש, אבל יהיה עליך לשכנע את ביהמ"ש בצדקת טענתך (ואין ביטחון מוחלט שתצליח בכך. הדבר תלוי במספר גורמים כמו: יכולת השכנוע שלך, הקלטות שיחות - באם ישנן וכיו"ב).