מוצר פגום

  • החזר כספי
    שרית | 08/11/2010 18:19

    שלום, לפני כחודש רכשתי 2 זוגות נעלים בסך כולל של 1500 ש"ח לערך. לאחר שימוש של כ7 פעמים באחד הזוגות שמתי לב כי הנעל נפגמה בעקבות השימוש. הזוג השני זהה כמעט לחלוטין במבנה. פניתי לחנות ואמרו לי להגיע על מנת לראות מה הפגם. הם לקחו את הנעלים לתיקון על חשבונם אך החזירו לי אותם כעבור יומיים עם תיקון לקוי שלא השביע את רצוני. ביקשתי להחליפו לזוג חדש ונענתי בסירוב. כשביקשתי להחזיר את הזוג השני (החדש שלא ננעל אף לא פעם אחת מיום קנייתו) נענתי בסירוב גם כן. הסברתי כי אינני מרוצה מהתיקון וכי ברצוני להחזיר את הזוג החדש כי אינני מעוניינת בעוד מוצרים מחנות עקב השירות הלקוי וידיעה כי הזוג השני יפגם כנראה באותה צורה. הם הסכימו להחלפה בלבד ולא בזיכוי כספי. מה ניתן לעשות? האם באפשרותי להגיש נגדם תביעה בתביעות קטנות? תודה רבה!

    • מוצר פגום
      עו"ד א. אהרונוב | 14/11/2010 10:15

      בוקר טוב שרית, ניתן להגיש תביעה קטנה ואולם אין הכרח כי ביהמ"ש יסבור כי תיקון שאינו לשביעות רצונך אינו מהווה תיקון סביר של הליקוי.