הגשת תביעה

  • תביעה נגד אולם אירועים בגין הפרת חוזה
    רון | 08/11/2010 17:43

    שלום, אני בעל משרד פרסום, הוצאתי לפני כ3 חודשים מגנט פרסומי עם מספר עסקים עליו, כאשר אחד העסקים, אולם אירועים מוכר בחולון מסרב לשלם, ממציא תירוצים למיניהם ודוחה אותנו פעם אחר פעם, על פי החוזה הנחתם איתו התשלום היה אמור להתקבל לפני הרבה זמן, יש לנו חוזה איתו ובנוסף יש לנו הקלטה של המון שיחות איתו שהוא מכיר בחוב ויודע מי אנחנו ופשוט אינו מעוניין לשלם כל פעם בתירוצים אחרים. רציתי לדעת מה אני עושה במצב כזה ואיך אני מתקדם עם זה הלאה בבקשה? תודה רבה.

    • הגשת תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/11/2010 19:06

      ערב טוב רון, בנסיבות שתיארת ניתן להגיש תביעה קטנה (ככל שהעסק אינו חברה בע"מ). תוכל לקרוא על ההליך באתר התביעות הקטנות www.smallclaims.co.il או להיעזר בעו"ד המצוי בתחום, באם יש לך צורך בכך.