חיוב מופרך

  • תביעה כנגד פלאפון
    עינב | 08/11/2010 13:37

    שלום רב. לפני 3 שנים וחודשיים נרשמתי למסלול התחייבות של שלוש שנים לרשת פלאפון. לפני כחודש החלטתי להתנתק ולעבור לחברה מתחרה, ולכן ווידאתי שאין לי קנסות בשל ניוד. מבחינת תקופת ההתחייבות אכן לא היו לי קנסות אך להפתעתי טען נציג שימור הלקוחות כי קיבלתי "מספר יפה" ולכן אני אחוייב בקנס של 1000 שקלים לאחר הניוד. נדהמתי והסברתי לנציג שמעולם לא חתמתי על מסמך שאכן קיבלתי מספר יפה וכן מעולם לא הובהר לי דבר כזה טלפונית. הנציג בדק וחזר אלי באישור שאכן הדבר לא מתועד ולא נאמר לי - על כן לא אחוייב. לאחר הניוד, שוב להפתעתי, חוייבתי ב1000 שקלים. פניתי לחברת פלאפון, ולאחר מסכת טלפונים ובדיקות אמרו שאכן אני לא חתומה על ,מספר יפה" ולכן תוך 10 ימי עסקים יזכו אותי. לבנתיים עברו 15 ימים, ולכן פניתי שוב לחברה - שלטענתה טרם אושר לי קבלת הזיכוי בכלל על ידי מנהלים בחברה (???). בזמן זה נוצרו לי בעיות בחשבון הבנק ובהתחייבויות כספיים שלי לגופים אחרים, ונגרמה לי עוגמת נפש עד רמה של התעללות בשל שיחות מתמשכות יומיומיות לחברה.אני מעוניינת לתבוע ורציתי לוודא ראשית שאכן יש עילה לתביעה, שנית - במידה ויש עילה לתביעה רציתי להתייעץ לגבי גובה הסכום.תודה מראש,עינב.

    • חיוב מופרך
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/11/2010 19:05

      ערב טוב עינב, ככל שלא בוטל החיוב יש מקום לתביעה וכן לדרישה לפיצוי משמעותי (אין צורך לנקוב בסכום וניתן לבקש מביהמ"ש שיפסוק כראות עיניו).

      • טוענים זיכו את החשבון
        עינב | 10/11/2010 21:54

        ערב טוב עו"ד אהרונוב ותודה רבה על תשובתך.נכון לבוקר זה חברת פלאפון טוענת שהעבירה הוראה לזיכוי לחברת האשראי.האם עדיין יש מקום לתביעה?תודה רבה,עינב

      • טוענים שזיכו את החשבון
        עינב | 10/11/2010 21:54

        ערב טוב עו"ד אהרונוב ותודה רבה על תשובתך.נכון לבוקר זה חברת פלאפון טוענת שהעבירה הוראה לזיכוי לחברת האשראי.האם עדיין יש מקום לתביעה?תודה רבה,עינב

        • זיכוי חשבון
          עו"ד א. אהרונוב | 14/11/2010 10:14

          בוקר טוב עינב, יש לבדוק עם חברת האשראי אם בוצע זיכוי. אם כך הוא, מומלץ לנסות ו'לסחוט' פיצוי מהחברה אבל לא הייתי הולך עם זה לביהמ"ש אלא מסתפק באיום והתנהלות מושכלת.