הגשת תביעה

  • תביעת החזר כספי ואת מי עלי לתבוע
    סטריק מירה | 04/10/2010 20:00

    ביולי 09 רכשתי בגל ים ברשת WOMENONLY רשת בוטיקים להבשה תחתונה לנשים.הבגד ים התפורר.החברה הסכימה שיש פגם במוצר ונתנה לי זיכוי כספי על. עד היום לא הצלחתי לממש הזיכוי כיון שלא מצאתי פריט שמתאים לי.החברה מסרבת להחזר כספי.פניתי לאמון הצבור והם הציעו לי לפנות לתביעות קטנות.(בגד-ים ב519 ש"ח).. כשרכשתי המוצר שם החברה  היה WOMENONLY   מספר ח"פ:306265562.כיום שינתה החברה את שמה לרשת:LEA LONDON איניני יודעת אם שינו גם את הח"פ שלהם.משרדי ההנהלה וגם הסניפים נשארו אותו דבר רק שמם שונה.בעיית השרות שלי איתם טרם נפתרה ובאמון הצבור יעצו לי להגיש תביעה משפטית בבית הדין לתביעות קטנות.שאלתי היא:את מי עלי לתבוע במקרה כזה את רשת WOMEN ONLY או LEA LONDON/או שנפלתי בין הכסאות ואין לי למי לפנות ואת מי לתבוע כי הם שינו שם ויכולים להתנער ממני. מצפה לתשובתכםמצ"ב תגובת אמון הצבור.אתנעמה אבינון, אמון הציבורעבורמירה סטריקתאריך 09-08-2010נושאהודעה מאמון הציבורתוכןמירה שלום,לאור תגובה לא מספקת מצד החברה, נשלחה ביום 11.7.10 פניה נוספת מטעמנו , אך לצערנו היא טרם נענתה.להלן קישור להנחיות להגשת תביעה http://www.emun.org/ptrust/pdf/tvia_ktana.pdfבברכה,מוקד התלונותתלונותקוד תלונהתאריךקליטהשם צרכןנושא150932 19-05-2010 מירה סטריק רכשתי מוצר פגום ולא קיבלתי תמורה הוגנת. מסמכים קוד מסמךסוגנושאסיומתגודל כללירקע על אמון הציבורPDF104KB154637 C2B  ייפוי כוח htm  5KB154785 P2B  תלונה שהתקבלה באמון הציבור: 150932 htm  10KB156533 P2B  תזכורת להודעה שלא נענתה: 150932 htm  10KB156874 B2P  תגובת העסק TIF  11KB159380 P2B  בקשה לטיפול ראוי doc  780KB  סגור חלון מירה.

    • הגשת תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/10/2010 18:47

      ערב טוב מירה, איננו נוהגים להתערב בהליכים שכבר מנוהלים ע"י גופים אחרים. אני מקווה שתגלי לכך הבנה. שיהיה בהצלחה.

    • כן לתביעה
      יורם | 09/10/2010 14:02

      לפי הנתונים שקראתי אין לך שום בעיה בתביעה משפטית היות ששם חנות או עסק שמית בלבד כל עוד החברה אינה חברה בע"מ עם מבנה בעלי מניות שונים