הסכם סודיות

  • ראיה לערך יום עבודה
    אנט | 19/09/2010 23:41

    אני רוצה לצרף לתביעה אובדן יום עבודה. ביקשתי וקיבלתי במקום העבודה שלי מסמך האומר כי אני משתכרת כך וכך ש"ח לחודש ורציתי לצרף אותו. במחשבה שניה נזכרתי כי לפי חוזה העבודה שלי אני חתומה על סודיות השכר. האם זה מונע ממני לצרף את המסמך על שכר לתביעה? מה עושים? תודה.

    • הסכם סודיות
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/09/2010 18:11

      אנט שלום, למען הסר ספק כדאי לבקש אישור מפורש בכתב מהמעביד לשימוש במסמך (למרות שבעצם מסירת המסמך ע"י המעביד יש משום מתן רשות לעשות בו שימוש...).