אי סדרים בעמותה

  • תביעת עמותה
    ארז עצמון | 07/09/2010 13:53

    פניתי לעמותה שמסייעת לאנשים מעוטי יכולת להתמודד מול הוצאה לפועל ונושים אחרים.העברתי אליה כסף לסגירת חלק מהתיקים שלי והכסף לא הגיע לבעלי החוב.מסתבר שראש העמותה עשה בכסף שימוש לצרכיו האישיים והוא אף מודה בזה. בינתיים נגרם לי נזק מצטבר של ריביות וקנסות,עיקולי וצו עיכוב יציאה מהארץ בגין אותם תשלומים שלא שולמו ואי הטיפול שלו בענייני. האם יש עילה לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות? תודה מראש וחג שמח.

    • אי סדרים בעמותה
      עו"ד אפי אהרונוב | 07/09/2010 22:48

      ערב טוב ארז, הנסיבות שתיארת מצדיקות הגשת תלונה במשטרה וכן דיווח לרשם העמותות (בכדי להציל אנשים אחרים שעלולים ליפול בפח). בנוסף, ניתן לתבוע את הכסף וכן פיצוי בגין עוגמת הנפש שנגרמה לך ע"י אותו אדם. שנה טובה.