ארון שסופק שהוא פגום

  • ארון שנפגע בהתקנה והתעלמות החנות
    יהודה | 05/09/2010 22:38

    לפני כ3 חודשים רכשתי ארון מחנות"******" שבחיפה. כשניכנסתי לדירתי החדשה הזמנתי את הארון ונקבעה לי התקנה לתאריך 10.8.10.במשך היום התקשרתי..בדקתי..ו.."הכול בסדר..חיכיתי חיכיתי..והמתקינים לא הגיעו.בסוף היום נימסר לי שהאשמה במתקינים. ניקבע לי שעוד יומיים יגיעו(ב 12.8.10). חיכיתי והתקשרתי במשך כל אחה"צ של אותו יום..והמתקינים באו רק ב21:30. בסיום ההתקנה התברר לי שהמתקינים שברו את כל דלתות הארון.הם דפקו את הצירים בחוזקה ובכך יצרו סדקים גדולים שניראים בדלתות הארון בצידם החיצוני. הם מסרו לי"תתקשר לחברה ויחליפו את הדלתות." למחרת 13.8.10 הייתי בחנות,הראתי את תמונות הדלתות,ונימסר לי שיחליפו את הדלתות במהרה ויצרו עימי קשר. לאחר שלא יצרו עימי קשר התקשרתי לחנות ו.."יהיה בסדר.."..לאחר כיומיים התקשרתי לשרות הלקוחות של הרשת ושוחחתי עם המוקדן..הוא חזר אליי ומסר שיגיעו להתקין דלתות ב 24.8.110. באותו יום-יום מעבר הדירה- התקשרתי לחברה...ו..אף אחד לא יודע מכלום...המכונה של הדלתות מקולקלת...מנהל הנגריה לא יודע מכלום ומסר לי להתקשר למנהל החנות חיים. שוחחתי איתוגם הוא מסר לי תרוצים שונים..ומסר שיהיה בסדר....בשלב זה אישתי לקחה את הפלאפון והחלו לשוחח והשיחה גלשה להאשמות וקללות.עד לניתוק השיחה. חיים התקשר אליי לפלאפון ומסר שלא יטפלו בי יותר. למחרת הלכתי לחנות וסוכם שיגיעו אליי ב 29.8.10 לבדוק את הדלתות...כמובן שלא באו.ב30.8.10 התקשרתי לחנותונמסר לי שיצרו עימי קשר...לא קרה. למחרת התקשרתי לשרות לקוחות..אמר שהוא מכיר את המקרה ויחזור אליי מחר...לא קרה..למחרת שוחחתי עם מנהל הנגריה שנתן לי תרוצים שונים"תיפנה למתקינים..."וניתק לי את הפלאפון. למחרת התקשרתי לחנות ומסרתי להם שאפנה לתביעה משפטית. הארון שולם בהמחאה. מה עושים???.

    • ארון שסופק שהוא פגום
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/09/2010 14:05

      יהודה שלום, כדאי לפנות אל הגורם שממנו רכשת את הארון בצורה מסודרת ובכתב ולדרוש את הסדרת ההחלפה תוך זמן קצוב (שבוע - שבועיים). באם ימשיכו "למרוח" אותך, תוכל להגיש תביעה קטנה, לדרוש את ביטול העסקה וכן תשלום פיצוי כספי, בנוסף.