שלום עופר

  • הוספת קו טלפון נוסף שלא בהסכמה
    עופר | 30/08/2010 02:01

    לפני מספר חודשים הוט הוסיפו לי קו טלפון נוסף שלא בהסכמתי,הוט טענו שאני ביקשתי להוסיף קו והבאתי להם 4 ספרות אחרונות של האשראי, דבר שלא היה ולא נברא, לאחר מספר פניות ביטלו את הקו וזיכו אותי בחיוב שבוצע עבור השיחות של הקו הנוסף, לפני כשבוע גיליתי ששוב מותקן לי קו נוסף, התקשרתי להוט ומספר פעמים הודעתי להם שיש לי קו נוסף, הם אישרו וטענו שהם דיברו איתי ואני אישרתי להם להוסיף קו ופרטי האשראי שלי אומתו איתם, יש לציין שמעולם לא ביקשתי להוסיף קו נוסף, התקשרתי לבטל את הקו, ענו לי מספר נציגים, ביקשתי לדבר עם מנהל, עד היום אף מנהל לא יצר איתי קשר, דיברתי עם מספר נציגים וכולם הבטיחו לבטל את הקו הנוסף שעד לרגע זה מחובר, ביקשתי מהם לשמוע את ההקלטה שאני ביקשתי להוסיף קו כמו שהם טוענים, הודעתי להם שאם לא תמצא הקלטה שכזאת אני פונה לתביעה באמצעות עו"ד, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה לפני פתיחת תיק בבית משפט לתביעות קטנות, האם אפשר לפתוח תיק על מקרה כזה ומה הסיכויים לזכות? בתודה מראש, עופר

    • שלום עופר
      HOT שירות לקוחות | 30/08/2010 11:17

      שלום עופר, ברצוננו לבדוק את תלונתך לעומק ולדאוג שנציג בכיר יחזור אלייך בהקדם על מנת לטפל בנושא. לשם כך , נא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il  בציון מספר פניה (7179808)     בברכה, מחלקת פניות הציבור   hot.service@hot.net.il מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3089

    • ****
      לירן מערוץ 2 | 31/08/2010 13:35

      ****

      • הוספת קו ללא בקשה
        עו"ד אפי אהרונוב | 31/08/2010 20:18

        ערב טוב עופר, בנסיבות שתיארת מומלץ להגיש תלונה למשרד התקשורת כנגד החברה.

        • תודה לך עו"ד אפי אהרונוב
          עופר | 02/09/2010 08:10

          פניתי למשרד התקשורת שיבדוק את המקרה שלי לאחר המלצה ממך, תודה במידה ואני אראה שזה לא מתפתח והטיפול של הוט לא הולם אני אפנה לתביעה באמצעותך

          • היום גילינו מקרה זהה לחלוטין גם אצלנו ...
            שרון | 13/09/2011 11:03

            לאחר החלטה על התייעלות בבית התחלנו לבדוק חשבונות. בבירור תשלום מוזר של "דבר extra " שהופיע בחשבונית של hot מסתבר שלטענתם גם אני ביקשתי להוסיף קו נוסף איפשהו ב hot spot (קניון או משהו כזה) לפני 10 חודשים מה שלא היה ולא נברא (אפילו הקו הקיים מיותר לדעתי כשיש את הסלולר.. ). בקיצור אנחנו רק לאחר פנייה לנציג שירות שהבטיח שמנהל יחזור אלינו .... נראה איך זה יתקדם. מה שמדאיג זה שזה לא מקרה ראשון וזה מגמה , הם פשוט פועלים ב"שיטת המצליח" וזה מקומם.

            • שרון בהצלחה
              עופר | 13/09/2011 16:29

              בהצלחה אבל עם ההיכרות שלי את החברה הזוועתית הזאת.......פה אתה הולך להתחיל מסע ייסורים, בתקווה שזה יגמר מהר, הגשתי תביעה במשרד התקשורת נגד הוט ואחרי זה נגד אורנג טלפון קווי על מקרה אחר, משרד התקשורת בהתנהלות מכפירה שולח הודעה אוטומטית שאני ביקשתי להוסיף קו והם ביטלו לפי בקשה שלי, כמובן שזה לא נכון אבל התשובה שלי שהתנתקתי מהוט ואני לא מתקרב לחברה הזאת יותר עצוב שמשרד התקשורת מאמין לתשובות השקריות של החברות האלה ותמיד אבל תמיד נגד הלקוח