חברה שפורקה

  • מינוי למגזין
    ירון | 29/08/2010 15:13

    שלום רב, לפני כשנה וחצי רכשנו מינוי של מגזין מסויים, לתקופה של 3 שנים מחברה א. לאחר מספר חודשים בהם קיבלנו את העיתון, התחלפה הבעלות על העיתון לחברה ב, בשם אחר, אך עדיין המשכנו לקבל את המגזין. לפני כחודשיים הפסקנו לקבל את העיתון ללא שום הודעה והתראה מצד חברה ב. בפנייה לחברה ב, נאמר לנו שהחברה המקורית (א) שאצלה עשינו את המינוי פשטה את הרגל ואיננה קיימת יותר ובנוסף, העיתון הזה כבר אינו מודפס יותר, אלא רק עיתון אחר בנושאים דומים/חופפים. על הטענה כי כבר שילמנו עבור 3 שנים קיבלנו תשובה בסגנון של "אין מה לעשות", אתם יכולים לכתוב מכתב והמנהל יחליט אם ומה לעשות בנדון. מה עושים? תודה!

    • חברה שפורקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 31/08/2010 16:32

      ירון שלום, יש לבחון מה בדיוק קרה לבעלים המקורי ומה טיב ההסכם בין הבעלים החדש למקורי, ובירור כזה חורג מהמסגרת של פורום זה.