מוזמן להכנס

  • בעיות עם צ'רטר של ישראייר
    גיא | 27/08/2010 12:22

    שלום רב הזמנתי זוג כרטיסים לאיטליה מחברת איסתא לתאריכים 14-28 בספטמבר 2010 דרך צ'רטר של ישראייר. ההזמנה בוצעה לפני חודשיים. כעת הודיעו לי שהטיסת הלוך הוקדמה ביומיים (!) ותצא ב 12.9. תאריך החזרה לא שונה. הסוכנת באיסתא לא הצליחה למצוא טיסה חלופית. עומדת בפניי האפשרות לבטל ולקבל את כספי בחזרה עבור הכרטיסים. הבעיה היא שכבר הוזמנו מלונות ורכב לכל התקופה ללא אפשרות ביטול. מה עליי לעשות? האם לדרוש פיצוי על יומיים בחו"ל בגין מלונות מחיה ורכב? האם יש לי בכלל זכויות בעניין מכיון שזוהי טיסת צ'רטר? ד"א נאמר לי באיסתא כשהזמתי ששינוי במועד הטיסה יכול להתרחש, אך לכל היותר בכמה שעות לכאן או לכאן.

    • מוזמן להכנס
      מישהו | 28/08/2010 22:57

      שלום, נכון כי מדובר בטיסת צ'רטר אולם ביטולה הינו עדיין מקרה חריג ואני ממליץ לפנות לחברה עימה ערכת את העסקה ולדרוש החזר בגגין כל נזקיך אשר נגרמו כתוצאה מביטול הטיסות. ראשית אני חייב להעיר נקודה חשובה, אני עוסק בתחום התיירות תקופה ארוכה והופתעתי לקרוא על דמי הביטול אשר התבקשת ללשם על ידי ספקי השירות, ראשית, לפעול מולם ולדרוש החזר כספי מקסימלי בעיקר כי יש עוד פרק זמן רב לטיסתך, בענף הרכב ובבתי המלון בהחלט יש גמישות בדמי הביטול. לאחר שעשית זאת, פנה לחברה בכתב ודרוש את ההחרים בגין דמי הביטול,במידה ולא יענו, ממליץ לתבוע. לדעתי, תוכל אבל לפתור את הסוגיה ולהפחית כמעט כליל את דמי הביטול כאמור מול אותם ספקי השירות. בהצלחה

      • הקדמת טיסה
        עו"ד אפי אהרונוב | 31/08/2010 16:20

        גיא שלום, אני מסכים עם קודמי. כדאי לבדוק את הסכם ההזמנה המקורי - יתכן ונכתב בו שמועד הטיסה עלול להשתנות, מה שיכול לשנות את מצבך היה והעניין יידון בפני בימ"ש (אם כי אין הכרח שהוא ירע את מצבך)