עילת תביעה

  • האם יש עילה לתביעה המשך
    רינת | 26/08/2010 17:58

    המשך הסיפור קבעתי כי יבואו שוב היום יום ה בין 15-18 אף אחד לא הגיע וכשהתקשרתי נמסר כי שלחו את החבילה חזרה כי סירבתי לקבל אותה...האם יש משהו שאני יכולה לעשות בנידון על עוגמת הנפש(אמורה חטוס מחר ואין לי מצלמה) על זמן המתנה ועל כך שקבעו כי אמרתי דברים שלא היו ולא ניבראו הרי למה לתאם הגעה נוספת באם ביטלתי או סירבתי לקבל לתשובה אודה רינת (השאלה הקודמת תואמה איתי הגעה של שליח של דואר ישראל בין 9-12 השליח לא הגיע וכמובן שאף אחד לא הועיל בטובו להתקשר אחרי בירור משליח הגיע לכתובת אחרת לא הסכימו לשלוח לי שוב באותו היום את החבילה וגם וכאשר ביקשתי ואמרתי כי אינני מוכנה לחכות שוב ביום אחר 3 שעות וכי אני מבקשת לקבל את החבילה בזמן ומועד קבוע אמרו שיבדקו מה ניתן לעשות ויחזרו אלי....כמובן שזה לא קרה ושוב טלפונים שלי למוקד ואז בכלל נאמר לי כי בקשתי להחזיר את דבר הדואר לשולח!!!! מה שלא היה ולא נברא את החבילה אני אמורה לקבל שוב עם זמן המתנה של 3 שעות בתקווה שהפעם זה יגיע האם יש לי מקום לתביע על זמן ושות ההמתנה ושיחות הטלפון או שזה קטנוני חסר שחר תודה ויום נעים רינת)

    • עילת תביעה
      עו"ד אפי אהרונוב | 30/08/2010 11:39

      רינת שלום, עקרונית ניתן לתבוע, ואולם, כיון שאין לאף אחד מהצדדים ראיות על מה שסוכם גורך התביעה יהיה תלוי ביכולת השכנוע של כל צד באמיתות גרסתו. שיהיה בהצלחה.