שלום ברכה

  • תביעה נגד 012 והוט
    ברכה | 17/08/2010 14:14

    הייתי מחוברת לאינטרנט דרך התשתית של הוט וחיבור של 012 ,לפני חודש וחצי המחשב שלי יצא מכלל שימוש ולאחר שהבנתי כי לא אצליח לתקן אותו,החלטתי להתנתק מהוט ו-012.אך המענה הקולי שלהם היה ארוך ומתיש למעלה מ15 דקות ואף יותר,המשכתי לנסות כל פעם מחדש במשך מספר ימים עד שהתייאשתי.לאחר מספר שבועות שלא הצלחתי עדין להשיג אותם,החלטתי לפנות לחברת האשראי שלי ודרכם לבטל את העיסקאות. במפתיע, אותם חברות יצרו איתי קשר מיד כשהם ראו כי החיוב שלהם לא בוצע.כשניסיתי להסביר את גירסתי ,הם לא היו מוכנים לבטל את העסקה ,כול עוד אני לא מוסרת את מספר האשראי שלי.מבחינתם העסקה עדין בתוקף כול עוד הם לא אמרו. מה עליי לעשות : להיכנע ללחצים שלהם ולשלם את מה שהם דורשים(למרות שזה סכום נמוך)? או שללכת עם זה עד הסוף ולהגיע לתביעות קטנות ולהראות להם שלא נותנים להם לשחק בלקוחות כפי שהם רוצים?

    • שלום ברכה
      HOT שירות לקוחות | 17/08/2010 17:32

      שלום ברכה,צר לנו על התגלגלות העניינים וברצוננו לבדוק את הנושא ולעזור לפתור אותו. נשמח אם תפני אלינועם פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עימך קשר hot.service@hot.net.il לכתובת (9850141) בציון מספר פניה בברכה,מחלקת פניות בציבור hot.service@hot.net.il מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות http://www.hot.net.il/HOT.aspx? ?FolderID=3089

      • שלום ברכה
        HOT שירות לקוחות | 17/08/2010 17:35

        שלום ברכה, צר לנו על התגלגלות העניינים וברצוננו לבדוק את הנושא ולעזור לפתור אותו. נשמח אם תפני אלינו עם פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עימך קשר hot.service@hot.net.il לכתובת (9850141) בציון מספר פניה בברכה, מחלקת פניות בציבור hot.service@hot.net.il מספרי 1-800 לפניות לשירות הלקוחות http://www.hot.net.il/HOT.aspx? ?FolderID=3089

    • תביעה נגד הוט ו-012
      חי | 17/08/2010 22:35

      שלום רב,רציתי להכניס תגובה בנושא הנ"ל.הנני גם קורבן בעניין של הוט ו- 012לפני כמעט שנה ושישה חודשים עשיתי בנדל עם שני החברות.חברת הוט לקחה ממני כסף חצי שנה בלי להודיע על הנעשה ואז התקשרתי אליהם ובדקתי למה?חיכיתי 15 דקות אפילו יותר בהמתנה אצלם עד קבלת שירות.כשדיברתי עם נציגת שירות היא בדקה את הנושא והתברר החברה חייבת לי כסף.חיכיתי חודש וחצי עד קבלת הכסף ואז ביקשתי חישבוניות על כל חצי שנה אבל דבר מוזר קרה בחשבוניות הללו שסכום החיוב והזיכוי לאותו חודש ואז החשבונית מתקבלת על 0 ש"ח.ולי יש הוכחה דרך הבנק שלקחו ממני כספים חודש בחודשובלי שום זיכוי.ועוד דבר כשעשיתי בנדל לפי החוזה היה אמור להיות אצלי שניים וחצי מגה בספק ותשתית.במקום זה היה לי חצי שנה אחד וחצי מגה בתשתית ושניים וחצי מגה בספק.האם יש כאן עילה לתביעה?

      • שלום חי,
        HOT שירות לקוחות | 18/08/2010 11:30

        שלום חי, אנחנו נשמח לבדוק את פרטי המקרה ולפצות אותך במידת הצורך,                    אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון מספר פניה (7927501)  עם פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עימך קשר. בברכה, מחלקת פניות הציבור

      • חי שלום,
        גולן 012Smile | 18/08/2010 13:29

        אכן, בבנדל התשלום צריך להיות לצד אחד בלבד, במשך תקופת החבילה. על מנת שאבדוק בשבילך את העניין, שלח לי את פרטי המנוי (ת.ז. או שם משתמש) ונוכל להמשיך משם.גולן 012Smilehttp://blog.012.net/talk2us@012.net

        • המשך
          חי | 18/08/2010 21:29

          דיברתי פעמים רבות עם שירות לקוחות וגם 012 ללא הצלחה.מה אפשר לעשות הלאה?חוץ מכך אני בעוד חודשיים מתנתק מ-HOT ו 012 כי הבנדלנגמר.

          • שוב שלום חי,
            גולן 012Smile | 19/08/2010 09:30

            אני לא מכיר את המקרה לעומקו, אך אשמח לעבור על המנוי ולראות מה ניתן לעשות. במידה ותהיה מעוניין- אתה מוזמן לשלוח לי מייל לכתובת שציינתי.

    • היי ברכה,
      גולן 012Smile | 18/08/2010 13:24

      קראתי את דברייך בעיון וצר לי לקרוא על אכזבתך. שלחי לי למייל את פרטי המנוי (שם משתמש או ת.ז.) ואוכל לבדוק בשבילך את העניין.גולן012Smilehttp://blog.012.net/talk2us@012.net