מוצר שלא פועל כיאות

  • החזר כספי על מוצר פגום
    ליאור | 17/08/2010 10:11

    בוקר טוב ליפני מספר ימים רכשתי כיריים חשמלים בחנות רדיו אלקטריק ברמת גן.שניסינו לבשל בהם גילינו שהכיריים פשוט לא עובדות טוב ושהאוכל לא מתבשל טוב כי הכיריים לא מגיעות לרמת חימום גבוהה וכתוצאה מכך נאלצנו לזרוק 3 סירי אוכל.הלכנו לחנות הסברנו להם את הטענות והם החליפו לנו את המוצר אולם שניסינו שוב לבשל עדיין הכיריים החדשות פשוט לא מגיעות לרמת חימום נדרשת .לכן חזרנו שוב לחנות באותה הטענה ואנו רוצים פתרון אחר לבעיה ושם אמרו לנו שמכיוון שאין לנו את האריזה המקורית לא ניתן לעשות דבר להחליף/לזכות /לבטל את העיסקה אלא רק לשלוח למעבדה לבדיקה.הןבטח לנו שהמוצר יחזור מהמעבדה עד 21 יום.בינתיים אנו מחכים "לתוצאות"ללא כיריים וללא יכולת לבשל בבית. כמובן שהמוכר בחנות לא באמת שש לעזור לנו בנושא ואני לא רוצה להתקע עם מוצר שלא עושה את העבודה שלו רק בגלל שאין לי את האריזה המקורית תודה על ההתיחסות

    • מוצר שלא פועל כיאות
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/08/2010 13:03

      ליאור שלום, באם המוצר אינו ממלא אחר יעדו הרי שזכותכם לדרוש את ביטול העסקה, ללא תלות בהימצאות האריזה. באם החנות מסרבת לבטל את העסקה, ניתן להגיש נגדה תביעה קטנה.