נעליים פגומות

  • נעליים פגומות
    יעל | 16/08/2010 16:45

    שלום, לפני כשבועיים קניתי נעליים ולאחר כ 3 פעמיים שנעלתי אותן הם נקרעו. דרשתי מהחנות לקבל נעליים חדשות מכוון שזה לא הגיוני שנעל נקרעת לאחר 3 פעמים. בעל החנות לא הסכים להחזיר לי כסף/זיכוי או להחליף לי לנעליים חדשות הוא טען הפיתרון היחיד לנושא הוא שהוא ידביק לי אותם. חשוב לציין שהוא חזר אליי רק לאחר 5 ימים מהיום שהייתי בחנות והבטיחו לי שיחזור אליי באותו היום, ושהוא צעק עליי ולא הסכים להקשיב בכלל לטענה שלי. האם אני יכולה לתבוע אותו???

    • נעליים פגומות
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/08/2010 09:53

      יעל שלום, ניתן לתבוע אך היה ומדובר במוצר זול ובחנות שנמכרים בה מוצרים זולים, יתכן וביהמ"ש לא ימצא מקום לחייב את הנתבע להשיב לך את כספך.