תביעה שכנגד

  • תביעה נגדית או כתב הגנה
    אנונימי | 15/08/2010 14:11

    הוגשה נגדי תביעת סרק, ובעצם התובע הוא זה שחייב לי כספים בגין אותו חוזה. השאלה האם להגיש כתב הגנה, או תביעה נגדית, ואם אני מגיש תביעה נגדית האם היא בעצם משמשת גם ככתב הגנה?או שבעצם בכתב ההגנה אני גם יכול לדרוש כספים שמגיעים לי מכוח אותו חוזה..מה לעשות בעצם?

    • תביעה שכנגד
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2010 23:59

      ערב טוב, כתב הגנה הוא מסמך בו עליך לדחות את הטענות בכתב התביעה, וחובה עליך להגישו. בנוסף, אתה יכול להגיש כתב תביעה שכנגד ובו עילות תביעה שלך כנגד התובע. המדובר בשני מסמכים שונים שמטרתם שונה, אך מגישים אותם יחד והתביעות יידונו באותה מסגרת (לאחר שהתובע יגיש את כתב הגנתו בפני התביעה שכנגד). שיהיה בהצלחה.