שובר

  • שלום, שאלה על שובר מתנה
    אורלי | 15/08/2010 13:38

    שלום,לפני כמה חודשים זכיתי בשובר מתנה ללילה בצימר מחברה מסוימת שהיא לא חברת הצימרים שבה הלילה ניתן.קיבלתי בדואר את השובר לצימר, עם הלוגו של חברת הצימרים וסימוכין וללא שום הגבלות מלבד תאריך תפוגה. ואפילו לא רשום עליו ט.ל.ח, וגם לא רשום בכפוף לתקנוןתחת כותרת תקנון למימוש שובר רשום תאריך התפוגה ואת המספר שבוא צריך להזמין את הצימרזה נראה שהשובר הוא מטעם החברה של הצימרים כי יש עליו את הלוגו ואת הפרטים של המקוםעכשיו כשניסיתי להזמין את הלילה שזכיתי בו.פתאום יש כל מני הגבלות כמו שיש מינימום שני לילות, והגבלה על כך שלא ניתן להזמין בסוף שבוע כאשר יום חמישי נחשב כסוף שבוע.השאלה שלי האם השובר הזה לא נחשב מבחינה חוקית מחייב את חברת הצימרים והאם הם יכולים פשוט להמציא הגבלות שלא רשומות עליו מראש.אשמח אם מישהו יוכל לעזור בתשובה:)

    • שובר
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2010 23:58

      ערב טוב אורלי, יש לבחון את השובר על-מנת לתת תשובה מדוייקת. לדבריך מדובר במתנה (ולא פיצוי או סוג של החזר) כך שיקשה עליך לבטל את התנאים במסגרת הליך משפטי, הגם שבאם התנאים לא הוצגו בפניך ו/או לא הופנית אליהם, החברה אינה יכולה, בעיקרון, לשלוף אותם יש מאין.