'חוק הטכנאים'

  • חוק הטכנאים.
    מאיר | 13/08/2010 13:32

    שלום. אני מבקש באמצעותכם ליישם :בתיקון מס' 24 לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א – 1981 הידוע בכינויו כ'חוק הטכנאים' חיכיתי כל היום יום שישי 13-8-10 לשליח של סלקום שיגיע להחליף לי את הטלפון. לא רק שלא איחר מילא. הוא גם לא הגיע!! יום שישי מלא סידורים וחיכיתי לו בבית. חוצפה!! האם חוק הטכנאים מיושם גם על שליח שהיה צריך להגיע אליי להחליף לי טלפון נייד? מה עושים? למה החוק לא התיחחס לזה שאם הוא בכלל לא מגיע ולא מצלצל???? תודה.

    • 'חוק הטכנאים'
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2010 10:00

      מאיר שלום, לטעמי, החוק כפשוטו אינו מכסה סיטואציה זו ואולם אין להוציא מכלל אפשרות שבמסגרת תביעה, ביהמ"ש ימצא מקום לחייב את החברה בכל זאת. אם נגרם לך נזק שאתה יכול להוכיח אותו (למשל הפסד יום עבודה), תוכל לתבוע אותו במנותק מ'חוק הטכנאים'. שיהיה בהצלחה.

      • החוק מדבר על איחור
        מאיר | 16/08/2010 10:44

        במקרה שלי לא רק שלא איחרו גם לא הגיעו. בטח שנגרם לי נזק. במקום ללכת לים ביום שישי שזה יום מנוחה שלי חיכיתי לחברה הפסיכית הזו שהשליח יגיע.