שימוש לא מורשה בממיר

  • חיוב להתחייבות
    א | 13/08/2010 12:19

    גיסי לקח את ממיר הכבלים של הוט מהוריו וחיבר אותו בדירתו למשך חודש וחצי (כמובן שזה נעשה בהסכמתם). הוט התקשרו אליו, אמרו לו שהם יודעים על מיקום הממיר. הוא אמר להם עשה את זה בתום לב ושהוא מוכן לשלם על התקופה שהוא השתמש במכשיר תשלום מלא. הוט בתגובה אמרו לו, שאם הוא רוצה להמנע התביעה משפטית - עליו להתחייב לשנה וחצי לשירותים שלהם. האם הם יכולים לחייב אותו להתחייב אליהם לתקופה מסויימת? למרות שזה נעשה בתום לב ושהוא מוכן לשלם כל סכום שיידרש בגין תקוםת השימוש? תודה

    • שימוש לא מורשה בממיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/08/2010 09:59

      א שלום, גיסך פעל בצורה בעייתית ועליו לשאת בתשלום ובפיצוי כלשהו, אם כי הוא אינו מחוייב להיענות לדרישת החברה להתחבר אליה כמנוי. הייתי מציע בשלב זה לפנות אל החברה בכתב, לפרט שהעניין נעשה בתום לב ולהסכים לשלם בגין השימוש החורג.