מוזמן לעיין בתגובתי אבל גם להמתין לאפי

  • אובדן כבודה במהלך טיסה
    קובי | 12/08/2010 19:11

    חזרתי מטיסה עם חברת טורקיש אייר ליינס מצירך דרך איסטמבול לנתב"ג.לארץ חלק מהכבודה שברשותי קרטון עם אופניים וציוד לא הגיע.עבור מטען זה שילמתי תשלום מיוחד 70 אירו.ניתבקשתי לשלוח לחברת טורקיש בארץ מיסמכים מסויימים ולהמתין עד 90 יום להודעה .יש לציין שהאופניים משמשות לפרנסתי ולבני שהוא רוכב אופניים תחרותי ומקצועי.האם דרישתם להמתין זמן כל כך ארוך חוקי מה הפיצוי שאני יכול וצריך לדרוש מעבר לערך הכבודה וכייצד עלי להתנהל מולם עו"ד או תביעות קטנותתודה

    • מוזמן לעיין בתגובתי אבל גם להמתין לאפי
      מישהו | 12/08/2010 21:40

      אני מתעסק בתלונות בחברת תיירות גדולה. נושא כבודה הינו סוג תלונה שכיח,יש לפנות למח' כבודה של טורקיש ולהמתין בסבלנות, כל פעולה אחרת וודאי לא תזרז אותם ומנסיוני מול חב' תעופה זו יש להתאזר בסבלנות ובעיקר לנסות לקחת זאת בקלות, מדובר על חב' תעופה לא קלה.

      • אובדן כבודה
        עו"ד אפי אהרונוב | 15/08/2010 14:16

        קובי שלום, אני מסכים עם עמדת קודמי. בשלב ראשון, יש להמתין לתגובה מסודרת של החברה.