מוזמן לעיין בתגובתי ולהמתין גם לאפי

  • תקלה חוזרת בטלוויזיה למרות תיקונים
    דוד | 12/08/2010 18:24

    שלום רב,לפני כשנה קניתי טלוויזיה חדשה.בשלושת החודשים האחרונים הטלווזיה בילתה לא מעט במעבדת התיקונים בעקבות תקלות חוזרות ונשנות בהדלקה שלה.על פי דברי הטכנאי הוחלפו כרטיסים למיניהם, ספק כוח ועוד כהנה וכהנה.למרות כל אלו הטלווזיה ממשיכה לעשות בעיות. כעת הטלוויזיה אינה באחריות (עברה יותר משנה). אך התקלות הללו התרחשו עוד בתוך תקופת האחריות.אינני מעוניין יותר בשירות התיקונים, כיוון שמסתבר כי אין זה עוזר. האם אני יכול לדרוש החלפה של המוצר, ולדחות את הצעתם הנוספת לשוב ולתקן (מה שלא מצליח)? מה אני יכול לעשות בנידון?אודה לתשובתכם.

    • מוזמן לעיין בתגובתי ולהמתין גם לאפי
      מישהו | 12/08/2010 21:59

      המקרה המתואר בפנייתך אינו אידיאלי למוצר חדש, על אף כי נגמרה תקופה האחריות במכתבך אני איתן דעתי כי לא זכית להנות מהמוצר אותו שילמת ממיטב כספך. פנה אל הנהלת החברה ופרט את כל התשלשלות העניינים במוצר אשר רכשת,בקש תוך כדי איום מפורש פתרון הולם (החלפת המוצר או לחילופין הזדמנות אחרונה לתקן את המוצר תוך כדי הארכת תקופת אחריות -תן דגש לכך), אני בהחלט הייתי ממליץ לתבוע במקרה זה במידה ובקשתך הלגיטימית לא תענה נא תשומת ליבך לשמור ולתעד כל מסמך רלוונטי לרבות תגובת החברה כאשר תגיע וזאת לצורך התמודדות עתידית אגב, לדעתי, היית אמור לדרוש מוצר חדש כבר בעת התקלה השניה או השלישית לכל המאוחר וייתכן והנושא היה נבלם כבר אז, חבל שלא פעלת כך, דרוש זאת כעת.

      • מוצר פגום
        עו"ד אפי אהרונוב | 15/08/2010 09:53

        דוד שלום, התרחשות תקלות רבות במשך זמן קצר מעידה, ולו לכאורה, כי המוצר פגום ואתה רשאי, לטעמי, לדרוש את החלפתו או ביטול העסקה. כדאי לפנות אל החברה בכתב ולדרוש זאת תוך הבהרה שבאם לא ייענו לדרישתך תגיש תביעה קטנה ותדרוש, בנוסף, פיצוי משמעותי.