מחיר מוצר נקוב

  • סופר *** באבן גבירול ת"א-רמאים וגנבים
    נירה | 05/08/2010 13:51

    שלום לכולם, משתתפת חדשה בפורום הזה. הרגשתי צורך עז לשתף אתכם במה שמתחולל בסופר *** באבן גבירול. אני תושבת ת"א וגרה ליד ככר רבין. אני נוהגת לערוך את הקניות שלי בסופר **** מכיוון שהוא קרוב הביתה והוא יותר זול משופרסל. אבל לצערי הרב יש מחיר גבוה בהרבה בעריכת קניות בסופר זה. לא קרה פעם אחת שאני אגיע לקופה ומחירי המדף שלהם יהיו מתואמים עם מה שיוצא בקופה. מה לעשות שאני תמיד אבל תמיד בודקת את החשבונות ובאופן קבוע מוצאת טעויות ולא רק שלא מתנצלים אני צריכה להסתפק בתשובה שהבחור שמתמחר את המחירים טעה וכל פעם אני עומדת על כך שיחזירו לי את הכסף שלקחו בטעות. אבל אתמול רמת החוצפה עלתה מדרגה. יש קופאית חדשה בשם שירלי שהמושג ראש קטן גדול עליה בכמה מידות. מה לעשות שאני מצפה מקופאית שתשווה את המחיר שמודפס על גבי הפתקית על המוצר עם מה שיצא לה במחשב. אבל כמו שהזכרתי ראש קטן. ברגע שהערתי לה על הטעות שהיא עשתה. אמרה שלא בעיה שלה ושיש אחראי בשם שלום שהוא יפתור את הבעיה ובינתיים המשיכה לקבל אנשים בתור אחרי ללא שום התייחסות אלי והתבטאה בחוצפנות עם תנועות מגונות. כששלום הגיע לקופה לא רק שלא התנצל אלא גיבה את הקופאית שלו וכשהבעתי רצון לבטל את הקניה כולה עקב חוסר אמון וזלזול אמרו שאי אפשר. בסופו של דבר נתנו לי להרגיש לא בסדר אחרי שבדקתי המחירים ומצאתי טעויות. כף רגלי לא תדרוך שם שוב. נמאס לי שמרמים אותי על בסיס קבוע. אני ממליצה להמנע מלערוך קניות שם שילמדו להתייחס ללקוחות שלהם ולא לתת לנו לצאת מהחנות מתוסכלים ומעוצבנים.

    • מחיר מוצר נקוב
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/08/2010 17:34

      נירה שלום, זכותך לדרוש לשלם את המחיר שנקוב על המוצר ובאם החנות מסרבת לכך, ניתן לתבוע ממנה פיצוי משמעותי.