חברת סלולר - אי ביטול קו

  • גביית דמי מנוי של חברת סלולר על מכשיר שנגנב
    אלכס | 04/08/2010 13:32

    פניתי לסלקום כדי לברר אודות תשלום שנגבה מכרטיסה האשראי. התברר לי כי התשלום הוא דמי מנוי על קו שנגנב לפני מספר שנים. לטענת סלקום, הם אמנם סגרו את הקו אבל לא ביטלו אותו ולכן אני ממשיך לשלם דמי מנוי - מכיוון שלא ביקשתי במפורש לבטל. הוסבר לי כל מבחינת סלקום, הם יגבו את הכסף לנצח, כל עוד אני לא מבטל את הקו. לטענתי כי ביקשתי לסגור את הקו ולבטלו כאשר דווחתי על גניבה, נאמר לי כי הם רק חסמו את הקו אבל לא ביטלו אותו. כל האירוע מאוד לא סביר מבחינתי מכיוון שלא התשתמשתי בקו מאז והתייחסתי אליו כמבוטל. מה עלי לעשות במקרה כזה? תקופת ההתחייבות הסתיימה כ-7 חודשים לאחר הודעה על הגניבה, והם המשיכו לגבות דמי מנוי על קו לא פעיל לחלוטין. בתודה מראש.

    • חברת סלולר - אי ביטול קו
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2010 13:01

      אלכס שלום, אני מעריך שבאם תפנה את תשומת לבו של ביהמ"ש להתנהלות קלוקלת זו של החברה, הוא יבוא עמה חשבון ויחייב אותה בפיצוי. לכן, מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולדרוש החזר מלא של כל סכום שנגבה ממך מעת שדיווחת על גניבת המכשיר תוך איום בהגשת תביעה באם לא יעשה כן. שיהיה בהצלחה.

      • תודה על התגובה המהירה
        אלכס | 05/08/2010 14:45

        תודה על התגובה המהירה. באמת שאין לי עניין לגבות מהם מעבר לתשלומים המיותרים, כך שאני אמשיך בתהליך לפי המלצתך.

        • פיצויים
          עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2010 18:32

          אלכס שלום, אם אתה הולך לכיוון של תביעה אל תתבייש לתבוע פיצוי, בנוסף. הדרך להניא חברות גדולות מלהפיק רווחים בצורה לא ראויה היא ע"י פגיעה בכיסן.