קו מנותק

  • חברת בזק - החליפה לNGN היה לי אירוע מוחי לא היה קו
    ליאור.ר | 29/07/2010 22:10

    שלום כל מה שאני אומר מוקלט כהוכחות. ב-13/07/2010 הודיעה בזק שהיא משדרת את התשתית לNGN ביום 14/07/2010 משעות הבוקר עד הצהריים צפויים להיות בעיות. ב-14/07/2010 לא היה קו ב- 15/07/2010 הצלחתי לטלפן אליהם רק מטלפון אחד מתוך אלו שפעלו כמו שצריך. הודעתי להם לאלתר להחזיר את המצב לקדמותו. הם סירבו. כצעד פשרה הצעתי 25 שח פחות כל חודש על דמי התשלום הגבוה שהם כ- 50 שח לחודש. בזק סירבה ומסרה שהם מוכנים לזכות באופן חד פעמי ב- 200 דקות. סירבתי בתוקף נוכח איכות השירות שגרועה מאוד. ב- 18/07/2010 עברתי אירוע מוחי בבית הייתי צריך את הטלפונים מספר פעמים והם לא היו. הסלולאר שלי ידוע כטלפון שלא שומעים ממנו טוב. בזק הדגישה שהייתרון שלה הוא שיש תשתית גם בהפסקות חשמל לכן הקו משנת 1987-8 ולא החלפנו לחברה אחרת. האם יש עילה של מינימום פיצוי של 10,000 שח פעם אחת בשל כך שלא היה קו בהחלט סיכנתי את חיי ופעם אחרת התעלפתי בבית (באותו שבוע אחרי סיום האישפוז) ולא היה לי למי לפנות כי לא היה בזק. הכלב ליקק את עיני וכך התעוררתי. עד היום הטלפון לא תקין ביקשתי לנתק ולא ניתקו אמרו שיחזרו. ועושים עצמם ראש קטן למרות שאמרתי שהיה לי אירוע מוחי.

    • קו מנותק
      עו"ד אפי אהרונוב | 31/07/2010 22:53

      שבוע טוב ליאור, בנסיבות שתיארת איני מוצא מקום לתביעה כנגד החברה, אא"כ כל הקווים לא פעלו וזה, ורק זה, מנע ממך מליצור קשר בשעת מצוקה מה שגרם לך לנזק. אתה יכול לתבוע בכל מקרה, אבל ספק אם תוכל לבסס עילת תביעה משמעותית.

      • כל הקווים אצלנו לא פעלו. השכנים לא היו בבית
        ליאור ר | 01/08/2010 09:41

        הקו אורנג שלי לא תקין גם כך. ואני נמנע מלהשתמש בו תכופות בשל המצב. מה גם הועברה לפני הבעיה הודעה לבזק להעביר במיידית את הקו למתכונתו הרגילה והם לא עשו זאת. גם היו יש בעיה רק שתדעו. העיקר הם מפרסמים בפריים טיים על NGN. ומסתירים מהציבור את העיוולת. לדוגמה יש קושי במשלוח פקסים כי אין את האפשרות לבטל באופן זמני כבר את השיחה הממתינה. שלוחצים על שירותי הכוכביות הן לא עובדות. ועוד ועוד. לעיתים שמחייגים לבית ישר מועברת השיחה לתא הקולי. הרסו את התשתית שיכולנו לסמוך עליה במשך 23 שנים. פשוט לא יאמן!

        • כדאיות תביעה
          עו"ד אפי אהרונוב | 01/08/2010 10:35

          בוקר טוב ליאור, כיום יש שופטים שמוצאים מקום להחמיר עם חברות התקשורת, ואולי תצליח 'ליפול' על שופט כזה ולהצליח בתביעה. בכל מקרה, קודם כל הכי חשוב שתרגיש טוב ותהיה בריא.