איום בהליכים - חברת תקשורת

  • תלונה על פלאפון
    ניסים | 29/07/2010 18:12

    שלום (כבר שאלתי בפורום הוצאה לפועל אבל נראה לי פה יותר מתאים אני הייתי לקוח אצל חברת פלאפון ואחרי כמה חודשים נתקלקל המכשיר והייתי צריך לשלם סכום גדול עבור התיקון, וגם לא הייתי מרוצה מהקו ולכן העדפתי לעבור לחברה אחרת. אבל שם אמרו לי שיש לי התחייבות של 3 שנים אצלם ואי אפשר לעזבם עכשיו. אמרתי להם שלא הודיעו לי על כך ואחרי בדיקה בהעתק של החוזה ראיתי כתוב שמי שעבר מחברה אחרתומסר להם את המכשיר הישן מתחייב לשלש שנים, מה שלא היה אצלי. מכל מקום לא היה עם מי לדבר ובלית ברירה המשבתי לשלם עוד 3 שנים דמי מנוי בלי שהשתמשתי בקו כלל. אחרי זה התקשרתי אליהם על מנת לסגור את הקו אבל כל פעם העבירו אותי מנציג לנציג עד שמנתקים בלי תשובה. בסוף אני שלחתי להם פקס עם מכתב שאני מבקש לסגור את הקו ואני לא מצליח ואמרתי לסגור מייד והודעתי להם שאני מפסיק את הוראת קבע שעל ידי כרטיס האשראי. אחר כמה זמן קיבלתי מכתב שכאילו לא מבינים מה אני רוצה ואם יש צורך עלי לפנות לנציג שירות. לבינתיים המשיכו לנסות לגבות דמי מנוי וקיבלו סירוב מהכרטיס. עכשיו הם העבירו את התיק חברה לגבית חובות שתובעים ממני קרוב ל400 ש'ח ואמרו לי שאם אני לא משלם מייד התיק יועבר לבית משפט וידונו אותי בהעדרתי ואני אצטרך לשלם הרבה יותר להוצאה לפועל, אמרו לי שאין לי עם מי לדבר ועדיף לי לשלם . לכן אני לא יודע מה לעשות ומבקש את עצתכם מה עלי לעשות האם הם צודקים ואין מה לעשות וצריך לשלם ולקבל בשתיקה או שיש אפשרות לא לשלם וגם לתבוע על העבר תודה

    • איום בהליכים - חברת תקשורת
      עו"ד אפי אהרונוב | 31/07/2010 22:48

      שבוע טוב ניסים, ניתן להקדים תרופה למכה ולהגיש תביעה כנגד החברה בבימ"ש לתביעות קטנות ולדרוש פיצוי על הסחבת, עוגמת הנפש והעובדה שלא ניתקו אותך לפי דרישתך. במקרה זה, ההגנה הטובה היא ההתקפה.