שינוי מחיר

  • שינוי מחיר
    נחמן | 25/07/2010 10:52

    שלום רב במהלך תיקון שעון עמדתי ליד השען במהלך ביצוע התיקון. בתום העבודה השען דרש פי 2 מחיר כי העבודה הסתבכה ומורכבת. לשאלתי מדוע מודיע לי זאת עכשיו לאחר שדובר בהתחלה על מחיר נמוך בהרבה טען שעמדתי לידו במהלך העבודה וראיתי את סיבוך המקרה בשעון והייתי צריך להבין. האם הוא נהג כשורה, האם ניתן על סמך צפייה בעבודה של הלקוח להבין בהסכמה? אם הוא טעה, באיזה עילה ניתן לתבוע? בברכה נחמן

    • שינוי מחיר
      עו"ד אפי אהרונוב | 25/07/2010 14:40

      נחמן שלום, ניתן לתבוע בגין הטעיה. באם אתה מחליט לתבוע, כדאי להקליט אותו מודה שזה לא המחיר שהוצג בפניך וכי "היה לך לשער, שהמחיר ישתנה, ועם זה לפנות לביהמ"ש. שיהיה בהצלחה.

      • תודה
        נחמן | 25/07/2010 15:07

        תודה רבה. האם להקליט בפניו או בסתר? (האם מותר) האם אפשר לתבוע במחיר פחות ממאה שקלים (זילות בית משפט או דבר אחר) בברכה

        • סכום תביעה
          עו"ד אפי אהרונוב | 26/07/2010 15:19

          נחמן שלום, ניתן לתבוע גם בגין סכום נמוך ו'דין פרוטה כדין מאה'. בהנחה שהמוכר לא יסכים שתקליט אותו, רצוי, כמובן, להקליט אותו בסתר (ואין מניעה לעשות זאת ככל שאתה חלק מהשיחה ולא מתבונן מהצד). שיהיה בהצלחה.