מוזמנת להכנס וגם להמתין לאפי

  • פיצוי על עוגמת נפש והטעיית הצרכן
    דפנה | 22/07/2010 14:23

    שלום רב קניתי היום פלאפון בחנות פרטית ביקשתי מכשיר חדש מדור קודם המוכר לפני בערך שבועיים אמר לי שיהיה לו למחרת בשווי של 360 ש"ח סכום שמאוד התאים לי כחד הורית אולם לא יכולתי לחזור למחרת כי אני גרה רחוק מהחנות לכן התאפשר לי היום אז באתי לחנות ואמרתי למוכרת מה שסיפרתי כרגע אז היא מצאה פלאפון ואמרה אחרי שבדקה בקופה כי כנראה שזה המכשיר שדיבר עליו מפני שבקופה הופיע 352 ש"ח אז כמובן שמחתי ןשלמתי ןפתאום מתקשר אליה בעל החנות ואומר לה שזה טעות והמכשיר עולה 550 ןמישהו עשה טעות ושהתימחור לא טוב ואז אני התבאסתי ברמות ואמרתי לה שזה לא בעיה שלי ושהיא התעתה אותי   היא פשוט לקחה לי אותו וזיכתה אותי על ה352 שח הייתי ממש מבולבלת וזהו והלכתי מבואסת לגמרי הרגשתי כמו תינוק שלוקחים תסוכריה שלא והוא בוכה , האם אני יכולה לתבוע על עוגמת נפש והטעייה באמת תודה רבה

    • מוזמנת להכנס וגם להמתין לאפי
      מישהו | 22/07/2010 19:18

      שלום, על פניו מדובר על מקרה מביש של התנהלות מצד עסק והיה ראוי ומכוב מבחינתו כי לאור רשלנותו יספוג את הסכום בעיקר כי הינו פעוט. בסוגיה זו אינני מתייחס כלל לאשר נאמר לך בעבר היות ועברו שבועיים בין המקרים, כן מצאתי להתייחס לעובדה כי העסקה כבר בוצעה, שילמת וקיבלת את המוצר, אסור היה לבעל החנות לנהוג כך. במידה והמידע היה נמסר לך בטרם חוייבת ובטרם נמסר לך מכשיר הסלולר, ההתיחסות היתה אחרת אולם כאן לדעתי הצדק עימך. היות ומדובר בסכום פעוט, מומלץ ראשית לפנות לבעל החנות( במידה והוא זכיין אז לפנות לחברה עצמה) במכתב מסודר ולבקש כי יספקו לך את המכשיר במחיר שהובטח. אני לא ממליץ למהר ולתבוע לאור הסכום הנמוך, נסי לפעול ראשית כך, במידה ולא, ניתן להעזר גם במועצה לצרכנות( להערכתי יראו זאת בחומרה) ורק בסופו של דבר( במידה ולא נרגעת..אז לתבוע את קבלת המכשיר במחיר שהובטח ולהוסיף בצירוף עוגמת נפש). חשוב, לשמור את הקבלות בגין הרכישה לראיה עתידית. בהצלחה.

      • תגובה לאותו מישהו (ואתה באמת מישהו חמוד)
        דפנה | 23/07/2010 14:26

        למישהו ! והאמת אתה משהו ומשהו ממש חמוד תודה שהתייחסת למה שכתבתי אולי כי באמת ההרגשה שלי היתה כאובה פעם ראשונה שזה קורה לי אני הייתי המומה בשוק באותו הרגע והאמת שאני לקוחה שלהם הרגשתי מרומה כי אני בתור חד הורית כל הזמן נלחמת על הכל וזהו כזה אז הרגשתי באותו הרגע רגשות מעורבים אבל האמת מאז עבר לי ואני התאוששתי קצת דברים כאלה בסך הכל רק מחשלים אותי ואתה אני אקרא לך משהו כי ממש עודדת אותי תודה רבה לך ושיהיה לך הכי טוב שבעולם כי אתה מתוק ושוב תודה דפנה וסמיילי לך ממני