מוזמן להכנס ולהמתין במקבית לאפי

  • תביעה בגין פרסום מודעה
    אפרים | 21/07/2010 15:30

    שלום,אני מנסה לעזור לידידה טובה שגוללה בפניי את הסיפור הבא;בעלת  מספרה ומכון יופי (מקומי בב"ש) פרסמה מודעה בעיתון יומי גדול אודות מבצע בטיפולי הסרת שיער בגוף ע"י אולטרה אדומה. המודעה אמרה כי "טיפול הסרת שיער ברגליים (כמדומני) יעלה 300 ש"ח כאשר 2 איזורים נוספים בגוף בחינם (שגם הם פורסמו)". הגיע גברת למכון בעקבות המודעה, והוסבר לה בבירור בטרם החל הטיפול כי מדובר בטיפול יחיד, וכי ייתכנו מס' טיפולים (6-10), בהתאם לעור הגוף וכו', ועלות כל טיפול 300 ש"ח. היא ביצעה הטיפול הראשון, קיבלה 2 טיפולים באיזורים אחרים בחינם. לאחר שבוע חזרה וביקשה לקבל טיפול נוסף בחינם, כאשר לטענתה זה מה שכתוב במודעה. לאחר שהובהר לה שוב כי כל טיפול עולה 300 ש"ח, הביאה את בנה (העו"ד) שאיים לתבוע את העסק ב-50,000 ש"ח. האם יש להם עילה לתביעה, שכן מדובר במילה שלה מול המילה של עובדת המקום, שהסבירה לה את העלות בטרם החל הטיפול. האם הטענה כי בהשוואה לשוק, טיפול שלם (הסרת שיער) אינו יכול לעלות 300 ש"ח (וכן לא הגיוני), ולכן מדובר בהיתממות הגברת, יכול לעזור?תודה

    • מוזמן להכנס ולהמתין במקבית לאפי
      מישהו | 22/07/2010 18:55

      לצערי נסח הודעתך מעט מבולבל. ראשית אין צורך להבהל מבנה של הלקוחה ולקחת את הנושא בפרופורציה. כדי לדעת במקרה זה בוודאות מהם סוגי השירותים אשר המכון מעניק,

      • מוזמן להכנס ולהמתין גם לאפי
        מישהו | 22/07/2010 18:59

        שלום,, לצערי נסח הודעתך קצת לא מובנת. ראשית, הרגעו, אין סיבה להלחץ ולצאת מפרפורציה בגין כל הערה זו או אחרת. יש לבחון במקרה זה את נסח ההודעה, רצוי כי תעלה הודעה זו כפי שפורסמה על מנת שנדע את תנאיה ועל מנת כי תדע שאין כל הטעיה צרכנית ממנה ניתן להסיק כפי שהסיקה הלקוחה. מומלץ לעזוב כעת את הדו שיח אשר נערך בין בעלת המכון לבין הלקוחה ולהתמקד בהסכם אשר נערך בינהם בכתב( אם נעשה כזה) ובמידה ולא, נסתמך על תוכן המודעה. העלה בבקשה את המודעה כפי שפורסמה.