חיוב שגוי

  • תביעה בגין המצאת קו שאינו קיים וחיוב שגוי ומנופח
    אברהם | 04/07/2010 14:14

    שלום רב, אני לקוח אורנג מזה 8 שנים, לפני כחמישה חודשים עשיתי שידרוג לשלושה מתוך עשרת המכשירים שיש לי בחשבון השדרוג כלל גם שינוי תוכניות תעריפים וגם מכשירים חדשים. (יש לציין שלושת המכשירים הם המכשירים העקרים שעושים את עקר החיוב בחשבונית) במהלך השדרוג שנעשה בנקודת שירות נאמר לי שלצורך שידרוג אחד מהמכשירים אורנג צריכים להמציא עוד קו שיתבטל מעצמו לאחר 30 יום החיוב יהיה 24 שח על חודש דמי מנוי והקו יתבטל מעצמו. לאחר 4 חודשים הופתעתי לגלות בחשבונית שהקו עדיין קיים ואני מחויב עליו 24 שח כל חודש בנוסף החודש הראשון שלאחר השדרוג חויבתי ב 100 שח וכאמור כל חודש המשיך לרדת מהחשבון 24 שח. חשוב להדגיש כי לא הסכמתי בשום אופן שהקו ימשיך לאחר חודש ומעבר לחיוב של 24 שח וכי הקו לא פעיל כלל ואפילו לא קיבלתי כרטיס סים כדי שאוכל להשתמש בו. כמובן שמידית התקשרתי לאורנג ושם לאחר ויכוחים סחבת איומים ומעבר מייגע מנציג לנציג הובטח לי כי הקו יתבטל לאלתר וחברת אורנג תזכה אותי בסכום החיוב השגוי. בחשבונית הבאה הופתעתי לגלות שהקו לא בוטל והוא ממשיך לחייב את החשבון ב 24 שח וכמובן אין החזר על הסכום שחויב סתם! האם זו הילה מספיקה להגשת תביעה? על איזה סכום? חשוב לציין שבמקרה שמתי לב לחיוב הנ"ל ולקו ה'חדש' מכיוון שהחשבונית מלאה במספרים שכמעט ולא בשימוש העושים חיובים קטנים כאלה והקו יכל להמשיך ולחייב אותי עוד תקופה ארוכה! האם זו עילה מספיקה להגשת תביעה

    • חיוב שגוי
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/07/2010 15:01

      אברהם שלום, בשלב ראשון יש לפנות אל החברה בצורה מסודרת ובכתב ולדרוש את הפסקת החיוב וכן מתן החזר על החיובים ביתר. אם לאחר קבלת מכתבך החברה תמשיך לחייב אותך, יהיה מקום לשקול הגשת תביעה.

      • תודה רבה
        אברהם | 08/07/2010 16:16

        תודה רבה על ההתיחסות והתשובה