החיאת קו טלפון

  • תביעה נגד חברת אורנג'
    בר ורד | 30/06/2010 16:16

    שלום רב. רציתי לדעת איזה צעד עלי לינקות במקרה שלי. אני לקוחה של רשת אורנג' 12 שנה. יש בבעלותי 5 מספרים מתוכם 3 לא פעילים כבר 3 שנים , ביום ד' 23.06.10 פניתי למוקד הטלפוני במטרה לנתק 2 מספרים הלא פעילים ולהשאיר 3 פעילים מכוון שכל השנים האלה אני משלמת עליהם דמי אחזקה. נאמר לי כי תוך 3 ימי עסקים ינותקו הקווים לאלתר. אך לתדהמתי הרבה ביום א' 27.06.10 גיליתי כי נותקו כל ה5 קווים. (יש לציין כי אחד הקווים משמש אותי לעסקים) מאז הינני מנותקת מהעולם דבר המביא לי אי נוחות רבה והפסדים . יש לציין כי אני גם אמא ל2 ילדים . מאז יום א' פניתי אין ספור פעמים למוקד אורנג' הובטח לי כי ביום ג' בבוקר לכל היותר יחזירו לי את הקווים , אך דבר לא קרה . היום זהוא כבר היום 4 שאני מנותקת , ואני שומעת רק הבטחות שב. אבקש יעוץ בהקדם אלו צעדים עלי לינקות כנגד החברה . בכבוד רב

    • החיאת קו טלפון
      עו"ד אפי אהרונוב | 01/07/2010 23:06

      ורד שלום, בשלב זו אין טעם לנקוט בצעדים נוספים מעבר ל"נדנודים" לחברה ונסיון להוציא מהם איזו הטבה.