הבטחות סוכן

  • עוד בעיה עם סלולר, לא מוכנים להביא את מה שסוכם
    טל | 22/06/2010 19:39

    זה הגיע גם אליי, סוכן של אורנג, לבוש יפה עם הרבה הבטחות, הציע לי מסלול מסוים עם חבילת גלישה, ראוי לציין שהרכישה היתה רק בשביל החבילת גלישה והסוכן ידע מזאת. הסוכן הבטיח שאקבל בנוסף לחבליה אוזנייה, דיבורית, ביטוח: "הבטיח להוציא אותי מרוצה" ומודם סלולרי. החתימה שלי היתה על מחשב והובטח לי שאקבל חוזה למייל תוך 48 שעות, ואם יהיה לי בעיה אוכל לבטל תוך 14 יום. הייתי אמור לעשות ניוד מספר מפאלפון לאורנג חודשיים לאחר החתימה, ולפני זאת נסיתי לתפוס אותו כדי לדרוש את מה שמגיע לי. הסוכן כבר לא עובד בחברה, אין אזכור לדברים שהבטיח לי, החברה לא מוכנה ליצור איתו קשר. במעמד החתימה ריכזתי את כול מה שהבטיח לי על דף וביקשתי ממנו לחתום על זה, והוא אמר לי "מה אתה לא סומך עלי" ואיך שהוא זה נשכח... אני סטודנט, שחייב אינטרנט, ועכשיו יש לי עוד קו סלולרי ועוד התחייבות ללא אינטרנט. איך אוכל להוכיח שהסוכן באמת הבטיח מה עושים ? תודה לעוזרים

    • הבטחות סוכן
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/06/2010 14:53

      טל שלום, בהיעדר הוכחות להבטחות הסוכן אתה יכול לתבוע את מה שמגיע לך ולנסות לשכנע את ביהמ"ש בצדקת גרסתך, אל מול גרסת החברה. מעבר לכך, להבא, השתדל לתעד כל התחייבות של סוכן כזה או אחר כלפיך ואל תסתמך על הבטחות סרק.