טעות בידכם - החוק כן מחייב להודיע לערב בטרם נקיטת הליכים כנגדו

  • כשר אבל מסריח- עו"ד גובה שכ"ט שלא בהגינות
    מישפחה פגועה | 12/06/2009 19:30

    החוק אינו מחייב להודיע לערב שמי שהוא ערב לו חייב לשלם את החוב . נוצר מצב שעו"ד יכל לפתוח בהליכי הוצאה לפועל כנגד ערב מבלי ליידע את הערב על כך ומבלי שלערב תינתן הזדמנות לשלם את החוב לפני נקיטת הליכי הוצאה לפועל: וכך עומד העורך דין בפני שתי אפשרויות: 1) להודיע לערב שעליו לשלם את החוב אחרת יינקטו נגדו הליכי הוצאה לפועל 2)לא לצאת פרייר-כשהחוק מאפשר לו לעשות קופה על גבו של הערב-לפתוח נגדו מאחורי גבו בחשאי הליכי הוצאה לפועל כשמובטחת לו קופה שמנה של שכ"ט כשבית המישפט מצידו מגבה אותו זהו הליך של הפרת זכותו של אדם למישפט הוגן , להטיל על בן אדם קנס שמכבסת המילים קוראת לו "שכ"ט עו"ד" ללא ידיעתו זו הפיכת אדם בעל זכות לקבל יחס מקובל בין אנשים -למכונת כספומט. זו הפיכה של בן אדם לארגז שמכניסים בו בכוח כרטיס ויוצא כסף.זו שלילת צלם אנוש מאדם הגון וישר ע"י מערכת החוק

    • טעות בידכם - החוק כן מחייב להודיע לערב בטרם נקיטת הליכים כנגדו  לת
      עו"ד שווץ איתן | 14/06/2009 13:46

    • תודה מקרב לב- התוכל לציין היכן זה כתוב
      מישפחה פגועה | 15/06/2009 17:38

      למרות שמיספר עורכי דין אמרו לי וגם שופטת ההוצאה לפועל אמרה שאין חובה כזאת הרי שאם אתה צודק ואכן זה מצוי בכתובים - ואם אוכיח זאת בכתובים בפני השופטת והעו"ד שגבה ממני את השכ"ט יחויב להחזיר את שגבה ממני - אהיה (לפחות)אסיר תודה