החלטת רשם ההוצאה לפועל קובעת

  • מה קודם למה?
    משה | 12/06/2009 12:15

    לרשם הוגשה בקשה לביטול עיקול על כספי פנסיה, שהוטל בניגוד לחוק. הרשם החליט לדחות בנימוק של פיגור בצו התשלומים, 2 תשלומים מתוך 50 שמבוצעים כסדרם. מה קודם למה? החלטה בגלל הפרת חובה חקוקה [ביטול העיקול] או החלטה על פיגור קל שלא באחריות החייב?יש לציין שהרשם "משך" החלטותיו על פני 3 החלטות, שלושה חודשים וכשהפיגור שולם, החליט לדחות על בסיס אי סריקת הבקשה המקורית, פעולה שהיא באחריות לשכתו.

    • החלטת רשם ההוצאה לפועל קובעת
      עו"ד משה שרגא | 12/06/2009 13:00

      ביכולתך "לערער" אם ההחלטה אינה לרוחך.

      • טוב, או שלא הבנתי או שלא הסברתי נכון
        משה | 12/06/2009 15:42

        התכוונתי לפרוצדורה בה הרשם צריך לפעול. זה שהוא תמיד צודק, גם כשהוא טועה, אני מקבל. מדינת חלם. קיבלתי.אבל, האם יש סדר בהחלטות? דוגמה? אדם רצח אדם אך קודם לרצח היה בגדר חייב לבנק. האם הבנק רשאי לדרוש דיון בחוב טרם הוצאת גזר דין מוות בגין הרצח?