ביצוע פס"ד בהוצאה לפועל

  • שכ"ט עו"ד
    איילת | 11/06/2009 15:21

    זכיתי בדיון והצד שכנגד חוייב בתשלום הוצאות שכ"ט עו"ד. הצרה היא שאני לא מיוצגת כלל ע"י עו"ד. האם אני רשאית לגבות את הסכום לו זכיתי על-אף שאינני מיוצגת? האם הצד שכנגד מחויב לתשלום הוצאות שכ"ט לכיסי, על-אף אי היותי מיצוגת ע"י עו"ד?? אודה להוספת תימוכין משפטיים מדוע אני רשאית לגבות והצד שכנגד מחויייב בתשלום על-אף אי היותי מיוצגת, תודות מראש.

    • ביצוע פס"ד בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 12/06/2009 11:34

      את רשאית לגבות את פסק הדין ככתבו וכלשונו. אם החייב מעוניין לשנות את פסק הדין עליו לערער (או להגיש הליך מתאים אחר, לפי העניין) בתוך התקופה הקבועה בחוק.