עיקול חשבון בנק בהוצאה לפועל

  • עיקול חשבון בנק
    יהלי | 11/06/2009 10:24

    שלום, הוריי חיים בנפרד מס' שנים ,וכעת הגיע עיקול לחשבון הפרטי של אימי שלא קשור אליה . חוב של אבי. האם זה חוקי לעקל חשבון של אדם שאין לו קשר לחוב הזה כלל? האם ניתן להגיש בקשה להקפאת הליכים בכל סניף של הוצאה לפועל או רק בסניף בו הוצאה הבקשה ?? תודה

    • עיקול חשבון בנק בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 12/06/2009 11:24

      לעיתים נדירות מעוקלים נכסים של צד ג'. יש לבחון האם אימך הינה חייבת או ערבה לחוב. לעת עתה ניתן להגיש בקשות רק בלשכה בה מתנהל התיק.