ערעור על רשם הוצאה לפועל

  • טרם קיבלתי תשובה
    עודד | 10/06/2009 14:38

    איך מגישים ערעור על החלטה לא שיפוטית של ראש ההוצל"פ והאם היא כרוכה באישורו???? בד"כ כמה זמן לוקח עד שבית המשפט מחליט בהחלטה כזאת??? לתגובתכם בהקדם אודה

    • ערעור על רשם הוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 10/06/2009 16:41

      אם לא ניתנה רשות ערעור על ידי רשם ההוצאה לפועל ניתן להגיש בקשת רשות ערעור לבית משפט השלום (פעם היה למחוזי) אשר מוסמך לדון בבקשה. הזמן ייקבע בהתאם לעומס העבודה שאצל השופט. ניתן לנסות לבקש סעדים זמניים.