בהחלט כן, ולאחר פס"ד אפשר להגיש נגדו תלונה בלשכת

  • טעות בזיהוי בהוצאה לפועל
    ענת | 27/05/2009 12:05

    קיבלתי הוצאה לפועל ע"י עו"ד בשם בעלת דירה התובעץ את שוכרת דירתה למזלי הרע שמה של הדיירת הוא בדיוק כמו שמי עברו מס' חודשים עד שגיליתי שאיני יכולה להשתמש בחשבון הבנק שלי,ושיש לי עיקולים והוצאה לפועל , פניתי לעו"ד והסברתי שאיני קשורה לעניין ולאחר ימים הוא ביטל את ההוצאה לפועל, אבל ניגרמה אי נוחות גדולה ונזקים כספיים לא גדולים (כמה מאות שקלים) ,כנראה שלא היו לא פרטים מדוייקים על הבחורה ת.ז. וכו' .הוא טוען שאינו אשם ושקיבל את הנתונים ממשרד הפנים. האם זו לא רשלנותו? (הגשתי תביעה קטנה מאחר ואינו רוצה לשלם את הנזק) האם יש עילה בכלל לתביעה קטנה? אשמח לתגובתך

    • בהחלט כן, ולאחר פס"ד אפשר להגיש נגדו תלונה בלשכת
      אביהו | 27/05/2009 13:41

      עוה"ד. רצוי לצרף לתביעה את אותה גברת ששכרה את שירותו של עוה"ד, שכן יש לה חלק בעניין. אני הייתי בתחילה פונה במכתב רשום הן לגברת והן לעו"ד ומבקש פיצוי, ולא, אז מגיש תביעה ומצרף העתק מהמכתב כהוכחה של רצתי לבית המשפט מייד.