תגובה

  • דרישה לתשלום עקב העסקה של חוקר פרטי
    עינת | 12/05/2009 22:34

    נדרשתי לשלם שובר הוצל"פ בגין 2 שקים קטנים שחזרו, כאשר סכום השובר כלל בין היתר שכ"ט והוצאות עו"ד. השובר שולם ולאחר כחודש יצרו עימי קשר ממשרד העו"ד התובע בטענה שאני חייבת להם עוד כ- 200 ש"ח זאת עבור הפעלת חוקר כדי לאתר אותי לצורך מסירת שובר ההוצל"פ. עלי לציין שכתובת מגורי שונתה בכל הרשויות למעט לצערי בפנקס השיקים שהיה ברשותי לפני מעבר הדירה. בנוסף עלי לציין שבעבור 2 השיקים החוזרים שילמתי סכום הגבוה פי שלושה מהסכום שחזר זאת כמובן מהסיבה שנדרשתי לשלם שכ"ט והוצאות וכמובן פתיחת תיק. ברצוני לדעת האם דרישתה לתשלום 200 ש"ח נוספים (זאת לאחר ששילמתי כבר בשובר ההוצל"פ שכ"ט והוצאות עו"ד) הינה חוקית? האם לא היתה צריכה להוסיף זאת בשובר ההוצל"פ? אודה לתשובתכם. עינת.

    • תגובה
      עו"ד משה שרגא | 13/05/2009 08:07

      לדרוש ניתן הכל.

      • נכון שלדרוש מותר, השאלה היא האם מחובתי לשלם לה?
        עינת | 13/05/2009 10:47

        מכל הבחינות אין לי את האפשרות להילחם בה וכמובן גם לשלם לה! מה היית מציע לי לעשות עם הגזירה שהיא הפילה עלי? היא כבר הציעה לעקל לי קצבת ילדים, קצבת נכות וח-ן בנק וכמובן לא איכפת לה שהיתחננתי שתוותר על זה. מה בכל זאת היית מציע לי?

        • גברתי, די לחכימא ברמיזא...
          אביהו | 13/05/2009 18:52

          רמז לך עו"ד שרגא לדרוש אפשר הכל... לטעמי אין לאותה עו"ד שום עילה לדרוש את שאת טוענת שבקשה. היא יכולה גם לבקש עוד ועוד דרישות שאין להם בסיס חוקי. לדעתי תני לה שתעשה מה שהיא רוצה. פשוט תתעלמי ממנה. לאחר שהתיק נסגר ונטענו בו כל הטענות והדרישות לתשלום אין מקום לעלות משהו חדש על אחת כמה וכמה שמדובר בהוצאה שהייתה ידועה לה בעת פתיחת התיק.

          • המון המון תודה
            עינת | 13/05/2009 20:41

            אין לך מושג כמה גדולה האבן שנגולה מליבי.