ללשכת הוצאה לפועל הקרובה למקום מגוריך

  • זכיתי במשפט ועדיין לא קיבלתי את מה שמגיע לי.
    כל | 11/05/2009 18:09

    שלום רב- בחודש מרץ 2009 התנהל משפט מול עסק קטן- תבעתי בתביעות קטנות על סה"כ 2800 ש"ח וזכיתי. נאמר לנתבע כי תוך 21 יום הוא יעביר לי את הכספים. פניתי אליו כמה וכמה פעמים ועדיין לא קיבלתי את כספי. לאן אני פונה בהוצאה לפועל כדי שיעזרו לי??? תודה רבה

    • ללשכת הוצאה לפועל הקרובה למקום מגוריך
      גלגמש | 11/05/2009 18:39

      עם העתק פסק דין וטופס מיוחד לפתיחת תיק- משלם אגרה והתיק נפתח.

      • פתיחת תיק לביצוע פס"ד בהוצאה לפועל
        עו"ד משה שרגא | 11/05/2009 20:22

        יש להציג פרטי מרשם אוכלוסין של החייב(ים)