הוצאה לפועל - מצד החייב : קושי לקבל איחוד תיקים והכרזה כמוגבל באמצעים

  • תוו תשלומים
    אילן | 01/05/2009 16:38

    אני משלם כבר 650 שקל לכ4 תיקים שהוצאו נגדי צוו מאסר אין לי יכולת לשלם יותר אם יגעו לי עוד צוים מה עלי לעשות להגן על עצמי?האם עדיף להמתין לשיחה עם הרשמת שאעצר האם יש לכל רשמת זכות להחריז חייב מוגבל באמצעים אם קיבלתי סירוב לחידוש תיק איחוד האם שאותו תיק כבר לא בכל הסכום הגדול האם אוכל להגיש בקשה להכרזה על חייב מוגבל בתיק אחר

    • הוצאה לפועל - מצד החייב : קושי לקבל איחוד תיקים והכרזה כמוגבל באמצעים
      עו"ד שווץ איתן | 02/05/2009 15:33

      מאוד קשה היום, בפרט במחוז המרכז / תל אביב, לזכות באיחוד תיקים. כשכבר היה בעבר איחוד תיקים, זו סיבה נוספת שהרשמים משתמשים בה כדי לדחות בקשות, ולא משנה במסגרת איזה תיק הוצאה לפועל מגישים אותה. כמובן, שבנסיבות מיוחדות בסמכותו של רשם ההוצאה לפועל להכריז מחדש על החייב כמוגבל באמצעים ולהורות על איחוד תיקים. צריך להוכיח שהיה שינוי בנסיבות שמצדיק זאת. לא משנה באיזה תיק מוגשת הבקשה, אולם לא ניתן להגיש בקשות חוזרות ונשנות בכל תיק מבלי לגלות שהוגשה בקשה בתיק אחר ונדחתה.