להכנס ייתנו לך, אך נראה שתעצר לתשלום החוב.

  • כניסה לארץ
    שי | 30/04/2009 03:05

    אני חוזר ארצה ויש ברשותי צו מאסר הוצאה לפועל האם אהיה לי בעיה להכנס? או שיתנו לי להגיע הביתה ולטפל בעיניין?

    • להכנס ייתנו לך, אך נראה שתעצר לתשלום החוב.  לת
      אביהו | 30/04/2009 09:56

    • כניסה לארץ
      שי א | 30/04/2009 18:28

      אך אם אין ברשותי את הכסף? לתשלום החוב? יעצרו אותי עדיין בשדה עם מזוודות אך התהליך מתבצע ?

      • יביאו אותך בפני שופט תורן והוא יחליט איך לנהוג עמך
        אביהו | 30/04/2009 20:19

        אני הייתי מציע לך לא להכנס לסרט הזה ולהסדיר את חובך מראש ובכדי למנוע עגמת נפש

        • כניסה לארץ
          שי א | 01/05/2009 04:26

          אך אני יסדר אני מסביר שאין ברשותי את הכסף אשמח לסדר את העינין שאחזור לעבוד ולקבל משכורת ראשונה הרמתי היום טלפון למשטרת הגבולות ואמרו לי שאין לי כלום והכל בסדר מצד שני לאמא שלי בבית יש צו מאסר היתכן שלא העבירו זאת למשטרת גבולות ? ואך יכול לסדר זאת מכאן הרי זה יכול להעיר את המתים והם בכוונה יעשו לי בלאגן כי אין ברשותי את הכסף

          • תתייעץ עם עו"ד בטרם תגיע  לת
            אביהו | 07/05/2009 17:36