אתה מקבל הודעה ויש לך 21 יום לפנות ובמידה

  • שאלה למי שמבין בתחום ..
    אני | 28/04/2009 00:05

    מה בא קודם הודעת פינוי מקרקעין או החלטה על פינוי מקרקעין ?

    • אתה מקבל הודעה ויש לך 21 יום לפנות ובמידה
      אביהו | 28/04/2009 10:45

      ולא פיניתה רשאי הזוכה לקבל כנגדך {לאחר ה 21} החלטה לפינוי ע"י קבלן ואתה תישא בהוצאות.

      • הליך פסק דין
        אני | 29/04/2009 17:50

        לא קיבלתי שום הודעת פינוי החלטה בלבד .

    • באיזה הליך?
      עו"ד משה שרגא | 29/04/2009 08:18

      פינוי פולש על פי פס"ד? מכר לפי חוק ההוצל"פ? ...

      • הליך פסק דין
        אני | 29/04/2009 17:49

        צו לפינוי השטח מרעה שקיבלתי והטענה של המינהל הייתה כי קיבלתי זמני ואני טענתי כי קיבלתי קבוע בית משפט קבע פינוי לאחר חצי שנה והמלצה לתת שטח חלופי . הם פינו מבלי לתת הודעת פינוי לאחר החלטה של ראש הוצל''פ ל21 יום מיום הודעת הפינוי אני לא קיבלתי שום הודעת פינוי האם מחוייבים לתת שטח חלופי לפי המלצת בית המשפט ?

        • במקרה כזה כל מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לראש
          אביהו | 30/04/2009 10:06

          ההוצל"פ בו מתנהל התיק נגדך ולבקש עיכוב ביצוע עד למתן שטח חלופי כפי שנקבע בפסה"ד. היכן מדובר?

        • נראה שלא  לת
          עו"ד משה שרגא | 01/05/2009 10:26

        • שאלה ..
          אני | 01/05/2009 12:36

          הפינוי כבר בוצע בפועל התיק מתנהל בבאר שבע כשהשטח שמדובר עליו הוא בירושלים האם ניתן להגיש תביעה בגין שטח חלופי ?