היות ומדובר במותרות שנוגעות לצד ג'

  • הפחתת מזונות ילדים
    יורם | 26/04/2009 12:17

    אני גרוש שמשלם מזונות קבועים במשך שנים בגובה 2200 ש"ח. גרושתי החליטה על דעת עצמה שאני צריך לקנות מתנות יומהולדת (שהילד הולך ליומהולדת) כאשר יוצאת יומהולדת בסופשבוע שהוא אצלי. החלטתי על דעת עצמי לקנות לו מתנה ולהפחית, כנגד קבלה, ויידוע שלה כי אני מפחית את המזונות בגובה עלות המתנה. האם יכולה לתבוע סכום של 50 ש"ח מתוך 2200 ש"ח בהוצאה לפועל?

    • היות ומדובר במותרות שנוגעות לצד ג'
      אביהו | 26/04/2009 14:36

      {חבר/ה} שלא קשורים להוצאות השוטפות בהן אתה נושא נראה לי שאין מקום שתשלם זאת מכספך. בגדול, נראת בקשה קטנונית הןמצד גרושתך ומאידך סירובך. לא הייתי יוצא למלחמה על דבר כזה שהרי לעצמנו אנחנו מוציאים הרבה יותר לארוחה קלה או בילוי. לא נכון לדחוף את הילדים לתוך דבר כזה. לפעמים עדיף להיות חכם ולא צודק.

    • מזונות בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 27/04/2009 07:20

      יא יכולה לתבוע את כל ה 2200 ולהפחית את מה ששילמת לטענתה. אין לך זכות שבדין להפחית תשלום על דעת עצמך גם אם קנית לילד מתנה ואפילו אוכל.