התייסות

  • עורכי דין נכבדים - הוצאה לפועל של פינוי ושיקים
    עוד יום | 20/04/2009 21:55

    שלום רב ברצוני לפנות דייר שאינו משלם בעזרת הוצל"פ כן ברצוני להוציא לפועל את כל השיקים שהוא השאיר בידיי אני יודע איך לכתוב בקשות ומיומן בכך אני זקוק להדרכה קלה באשר לאיזה טפסים עליי להשתמש מה לכתוב בגוף הבקשה וכיוצ"ב תודה

    • התייסות
      אביהו | 21/04/2009 09:31

      א. פינוי - בית משפט. ב. צ'קים - לא ניתן לגבות דרך הוצל"פ אלא אם כן הוחזרו ללא פירעון. ג. כדאי שתבדוק אפשרות לתבוע אותו בהוצל"פ על סכום קצוב כפי שרשום בחוזה. חכה להתייחסות של עו"ד שרגא.

    • טפסים
      עו"ד משה שרגא | 21/04/2009 09:58

      פינוי - טופס פתיחת הליך בבימ"ש הוצל"פ - בדר"כ טופס פתיחת הליך לביצוע שטר.

      • שאלה טכנית נוספת - בתודה עו"ד שרגא
        עוד יום | 21/04/2009 20:29

        טופס ביצוע שטר זה לשיקים שחזרו???? או שניתן לבצע את כל השיקים שהדייר נתן אפילו אם טרם הגיע מועד פרעונם??? שאלה אחרת, מה לגבי פינוי הדייר? האם עליי לגשת לבית המשפט להשגת פ"ד או שניתן לכלול כחלק מבקשה לביצוע שטר כי הדייר ממילא לא משלם

        • תגובה
          עו"ד משה שרגא | 22/04/2009 09:30

          פינו וביצוע שטר אלו שני עניינים אחרים. פינוי רק בבימ"ש. ביצוע שטר להוצל"פ. קרא שנית את הודעת קבלן הגביה. די לחכימא ברמיזא ולשטיא בכורמיזא.

          • עו"ד שרגא
            עוד יום | 22/04/2009 15:55

            ראשית תודה שנית לא כל מי שרוצה להיות בטוח ורוצה לוודא שהבין כהלכה הוא שטיא שצריך כורמיזא, יכול בהחלט להיות שהוא פשוט לא מנוסה

    • פינוי דייר
      ירון- קבלן הוצל"פ | 21/04/2009 11:27

      שלום שמי ירון ואני מבצע פינוי של דיירים כשיש צו של ראש ההוצאה לפועל לפינוי. מנסיוני הדרך הקלה ולעיתים הזולה היא לפנות לעורך דין שמנוסה בתביעת פינוי וגם בהליכי ההוצל"פ בקשר לגביית השיקים. הדבר ימנע בעתיד עכובים שאינך יכול להתמודד איתם. לדוגמא אם החייב מגיש התנגדות מסיבה קלושה ובעיניך פעוטה הדבר יעכב את הפינוי במספר חודשים.לעורכי הדין יש את הנסיון להתמודד מול בעיות שמתעוררות. שאלה קטנה: כשיש לך סתימה בביוב אתה מנסה להתמודד לבד? לדעתי לא. וגם כאן במיוחד כשדובר בנכס יקר בבעלותך עליך לערב איש מקצוע בהצלחה ירון