הוצאה לפועל - ביצוע צו מאסר נגד חייב חמקן

  • חיפש חייב ע"י משטרת ישראל
    אולגה | 07/04/2009 17:48

    הוצאתי נגד חייב צו מאסר ואני בספק האם המשטרה תימצא אותו. כתובת הינה עדכנית והחייב באמת מתגורר שם אך אינו רשום בשום מקום שהוא הכן גר שם והכל על שם אישה שהחייב חיי איתה ללא נישואים ובכל פעם שמחפשים את החייב במקום מגורים זה האישה עונה כי אין אדם כזה כאן. האם משטרה תעשה מעמצים למצוא אותו באמת למשל: בעמצאות תצפיות או תשאול שכנים או איתור דרך נייד שלו??? כיצד תפעל משטרה לאיתור החייב או שהכל בהוזלת ידיים לא נימצא אז מחזרים את הצו מאסר ותו לא? אודה לקבל תשובתך על כך.

    • הוצאה לפועל - ביצוע צו מאסר נגד חייב חמקן
      עו"ד שווץ איתן | 07/04/2009 19:19

      ניתן לפנות ליחידת ההוצאה לפועל אשר אמונה על ביצוע פקודת המאסר, ולספק להם מידע עדכני לגבי מקום המצאו של החייב. מעבר לכך, צריך לקוות שהשוטרים יעשו מאמץ אמיתי לאתר את החייב ולבצע את פקודת המאסר על פי הוראות החוק.

      • המשטרה לא מתצפתת על פדופילים מוכרזים ונרקומנים
        יוסי | 07/04/2009 23:33

        וגנבים מוכרים,אתה רוצה שהיא תתצפת על איזה חייב בהוצל"פ? - תגיד לי, איפה אתה חי?