האם את/ה צד בעניין?

  • מסירת מידע על חייב
    מ | 07/04/2009 10:23

    אם יש לי מידע על אדם שחייב כספים ומתחמק מכולם ואני יודעת את כתובתו למי אני מוסרת?

    • האם את/ה צד בעניין?
      מירי | 07/04/2009 17:51

      האם החייב חייב גם לך/ה כספים או שסתם את/ה רוצה להרעה לו???

      • גם אני אחד מאלו שהוא חייב לו
        מ | 07/04/2009 22:27

        לצערי הרב אותו אדם חייב גם לי כסף אני יודעת שאת הכסף אני לא אראה אבל ברצוני שייתן את הדין אם לא לי אז לפחות לאחרים שחייב להם ומחפשים אותו בוודאות. בדרך כלל אני לא אדם קטנוני ונקמני אבל במקרה הזה הגיעו מים עד נפש והגיע הזמן שאותו אדם יפסיק לגזול מאחרים. אם לי תהיה אפשרות לתרום שכך יהיה אעשה זאת בשמחה.