טפסים בהוצאה לפועל

  • טעות בכתובת ואיך שדברים מתגלגלים
    ג'וזף סמואל | 22/03/2009 20:23

    שלום רב,לפני שלושה שבועות בערך הדיקו לדלתי בקשת משטרה לסור לבית המשפט בתל אביב בנוגע לטיפול התהליכי הוצאה לפעול. המען של ההודעה היה מוטעה וכן שם מקבל ההודעה הוא לא אני.כאזרח הגון, כתבתי מכתב ללשכה בו אני מתאר שההודעה הודבקה לדלתי בטעות ואין לי קשר לנמען וכמו כן, אין זאת הכתובת!היום קיבלתי טפסים שקשורים למשהו שנקרא 'צד ג' ואייני מבין מדוע?אינני הנמען, כתובתי אינה כתובתו. הכל טעות אחת גדולה שלהם ומה אני אמור לעשות עכשיו?כרגע יש להם את פרטיי ואני חושש בכיוון שאינני יודע מה הם יעוללו לי.מה אני עושה?

    • טפסים בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 23/03/2009 08:12

      בהוצאה לפועל לא יודעים לקרוא מכתב סתם. :) אבל, אם את המכתב אתה מצרף לטופס הודעה, או אז ניתן לקרוא את המכתב. הטופס הוא מה ששלחו אליך. *הערת מערכת: לקריאה נוספת הוצאה לפועל טפסים

      • ואני עדיין צריך למלא להם טפסים?
        ג'וזף | 23/03/2009 11:10

        אני מבין, אבל למה הם בכלל מתייחסים אלי בתור צד ג?ההמצאה שלהם היתה לכתובת שונה משלי על שם מישהו אחר. סתם החליטו להדביק לי את זה לדלת.