תביעות קטנות - פתרון אולטימטיבי לאזרח במקרים מסוג זה

  • מסמכי תביעה למזונות שהוגשו מאוחר בהוצל"פ
    קארין | 18/02/2009 11:52

    פניתי להוצל"פ מאחר והגרוש לא מוכן לשלם הוצאות רפואיות לילדים טוען ששילם הכל במזונות והוא כמובן לא מכיר בכל מה שביקשתי טוען שכל ההוצאות הן שוטפות ואינן חריגות והן מכוסות ע"י חוק ביטוח בריאות ממלכתי איך יודעים מהו חוק ביטוח בריאות ממלכתי אם הוא לא מכיר בשום הוצאות אפילו שהוא חתם בזמנו על אישור הסכמה מצידו וכן טיפולים לילד שהתחילו כשעוד היינו נשואים היום הוא לא מכיר בהם וטוען ע"י עו"ד שלו ציטוט" שתביעה למזונות שהוגשה כעבור יותר משנה לאחר תקופה שבעדה הם נתבעים רשאי בית המשפט לדחותה אם לא ראה טעם סביר לאיחור" " וכן מזונות שלא התחילו לפעול לגבייתם תוך שנתיים לאחר התקופה שבעדה הם נפסקו אין לגבותם אלא ברשות בית משפט" אציין כי הגשתי מסמכים להוצל"פ לאחר שנתיים וקצת מיום שהתגרשנו מאחר והוא אמר שישלם אותם וביקשתי להשתתף בהם בחצי, ואחר אמר שאני מקבלת מספיק מזונות וזה מספיק לי ואמר שלא אקבל שקל יותר ממה שאני מקבלת במזונות הנמוכים שהוא נותן לי לבסוף פניתי להוצל"פ וזו התגובה שכתבה לי העו"ד שלו האם זה נכון התיעצתי עם מרכז המידע אמרו לי שלא ידוע על התישנות מסמכים אבל הכול בהתאם להחלטת הרשם או יו"ר הוצל"פ האם זה נכון. בנוסף בתגובתו להוצל"פ הוא רוצה להוריד את המזונות מאחר וטוען שיש לו צמצומים בעבודה והוא לא יכול לשלם את הגנים מאחר ולא נתתי לו חשבוניות או קבלות על תשלום לגנים ,לקחת עו"ד לתגובה להוצל"פ הוא יכול מובן כי לא חסר לו כסף והוא טוען גם שירדה לו המשכורת איני מבינה מדוע זה קשור להוצל"פ מה זה עינינם כל הבכיינות שלו על צמצומים בעבודה הוא רק טוען שהוא עובד שעות נוספות ומבקש תגובה ומסמכים על חשבוניות לגנים האם עו"ד שיגיב עבורי להוצל"פ יכול לציין ליו"ר שהבכיינות שלו על הדברים הנ"ל שייצנתי אינם קשורים לתגובה מצידי כפי שמתבקש לאחר 30 יום אבקש את תשובתכם תודה " "

    • תביעות קטנות - פתרון אולטימטיבי לאזרח במקרים מסוג זה
      עו"ד שווץ איתן | 20/02/2009 12:32

      בהגשת תביעה קטנה, יש סיכוי שיתקבלו טענותיך ותוכל לזכות בכספך ו/או בחלק ממנו.

      • עו"ד שוורץ היקר
        קארין | 21/02/2009 13:22

        איך אפשר לפנות לתביעות קטנות ברגע שהענין שייך לבית משפט לעניניי משפחה ויש פה עניין של קטינים איני מבינה כי התעיצתי בעבר עם עורך דין בפורום ואמרו לי שאי אפשר רציתי לפנות לתביעות קטנות אמרו לי ברגע שפנית לבית משפט לענייני משפחה ויש פה עניין עם קטינים אי אפשר מבקשת את תגובתך תודה