תגובה ממצה

  • אשמח לעזרתכם
    דוד | 18/02/2009 11:16

    להלן מקרה שקרה לי לאחרונה עם משרד ערכי דין שמייצגים את חברת yes.לפני זמן מה התנתקתי מyes והחזרתי להם ממיר לא נכון.על מנת לקצר את הסיפור לאחר שעברתי מספר דירות במשך שנתיים הגיע לי כתב תביעה מ-yes על סך של 2000 שח והוצאה לפועל על סכום זה.התקשרתי לערך דין ששלח לי את המכתב ונאמר לי על ידו שאם אני רוצה להחזיר את הממיר הנכון עלי לשלם 500 שח דמי עיכוב הליכים.שילמתי את ה500 שח והגעתי למשרדים שלהם והחזרתי את הממיר.קיבלתי על כך אישור בכתב ובכך הסתיים הסיפור מבחינתי.נאמר לי על ידם שיופסקו הליכי הוצאה לפועל.לאחר שבוע קיבלתי טלפון ממשרד ערכי הדין והם ביקשו ממני 663 שח שכר טירחה.שאלתי אותם למה זה לא נאמר לי לפני ? הם אמרו לי מה לא ברור לך?ביקשתי לקבל את זה בכתב.שלשום אני מקבל טלפון מהבנק על כך שיש עיקול של 3000 שח על החשבון שלי ואני לא יכול לגעת בחשבון עד שאני לא אסדיר את החוב מול הוצל"פ.בהלם התקשרתי למשרד ערכי הדין וביקשתי לדעת מדוע יש עיקול של yes על החשבון שלי למרות שהחזרתי להם את הממיר? הם ענו לי שלא שילמתי להם שכר טירחה ולכן הם לא הסירו את העיקול.שאלתי אותם - "אבל שכר הטירחה הוא 663 שח למה יש עיקול של 3000????הם ענו לי - כששלחנו לך את המכתב לפני שבועיים שכר הטירחה היה 663 עכשיו הוא עלה ל 1200.אתה לא רוצה לשלם אנחנו נעקל לך את החשבון.שאלתי אותם אם זה הגיוני מבחינתם תוך שבועיים לעלות את השכר טירחה ב 100 אחוז? למה לא העלו ל 50000 ???היא ענתה לי שהם המשיכו בהליכים ולכן זה עלה ויעלה עוד אם אני לא אשלם.שאלתי אותה - בכל זאת אבל למה 3000 שח ולא 1200 ???היא אמרה לי - זה טכני,אנחנו לא ניקח 3000 ניקח רק 1200.כמובן ששילמתי את ה 1200.ואני מרגיש שפשוט עשקו אותי.אודה על עזרתכם

    • תגובה ממצה
      עמרם | 18/02/2009 12:41

      "ברוך הבא למועדון".

      • תודה על הסולידריות
        דוד | 18/02/2009 13:42

        אבל אשמח לעזרה מוחשית,כגון האם אני יכול לעשות משהו בנידון פרט מלשלם ולהתבכיין

        • תגובה
          עו"ד משה שרגא | 18/02/2009 15:43

          בסכומים כאלו אין כדאיות כלכלית בניהול תיק ע"י עו"ד. מאידך, ניתן לדרוש פירוט של תיק ההוצל"פ והחיובים בו.