עיקול רכב בשל דוח חניה

  • עיקול על רכב בגין דו"ח חניה בסך 450 ש"ח
    ארז | 20/01/2009 11:48

    קיבלתי הודעה על רישום עיקול לרכב בגין דו"ח חניה משנת 2000 שכולל פיגורים ווהוצאות בסה"כ של 450 ש"ח האם מותר להטיל עיקול כזה על רכב ששוויו כ 28אלף ש"ח מעבר לכך לא ידוע לי על דוח זה מה ניתן לעשות ואיך עלי לפעול בתודהמראש

    • עיקול רכב בשל דוח חניה
      עו"ד משה שרגא | 22/01/2009 07:38

      1. מותר. 2. באשר לאי הידיעה ניתן לטעון כי לא הומצא הדוח ולכן הדוח התיישן ולחילופין שהודעות התזכורת לא הומצאו ולכן הקנס התיישן.